Вхід | Реєстрація

Поліцейські запобігли розкраданню деревини

Поліцейські запобігли розкраданню деревини

Співробітники Царичанського відділення поліції виявили зловмисників, які на території лісництва завантажували деревину дуба в причеп автомобіля.

За повідомленням відділу комунікації поліції Дніпропетровської області,11 листопада правоохоронцям надійшло повідомлення, що на території державного лісництва невідомі чоловіки завантажують спиляний ліс у свій автомобіль.

На місце події прибула слідчо­оперативна група, яка блокувала місце злочину та затримала вказаний транспортний засіб. Поліцейські встановили особу водія. Ним виявився 32‑річний житель Царичанського району, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Ще один учасник втік з місця події.

Як з’ясували поліцейські, документів на деревину у водія не було. Автомобіль із вантажем, у якості речового доказу, вилучили до Царичанського відділення поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Тривають слідчо­оперативні дії для встановлення всіх осіб, причетних до злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2019, 10:48 | Царичанка | Редакційна
1. микола козак / 18 листопада 2019, 21:05
Після знищення лісосмуг поліцаї взялися наводити порядок .Потрібно заставити хоч хмиз позбирати.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації