Вхід | Реєстрація

Із електропилою рутинна робота перетворюється на задоволення

Із електропилою рутинна робота перетворюється на задоволення

Протягом останніх кількох років українці стали активно використовувати альтернативні джерела енергії. У першу чергу такий сплеск активності пов’язаний із різким подорожчанням природного газу. Адже установка сонячних станцій коштує досить дорого, у порівнянні зі звичайним дров’яним котлом. Саме деревина замінила газ навіть у тих населених пунктах, де на початку 2000-х років жителі збиралися коштами для того, аби підключити свої домівки до газової мережі. Звичайно, що повністю від використання в побуті корисної копалини відмовилися лише одиниці. Більшість користуються ним для приготування їжі, а обігрівають свої оселі дровами.

Зі стрімким ростом попиту на деревину паралельно збільшився попит і на ручні ланцюгові пили, оснащені двигуном внутрішнього згоряння або електродвигуном. І, як виявилося на практиці, електропили за багатьма показниками переважають своїх бензинових "колег". А запит на пошукових платформах "электропила макита в Украине" став одним із найпоширеніших.

 

Чому варто обирати електропилу

Головна відмінність електро- від бензопил полягає в їх експлуатації. На хвилинку згадайте, скільки часу потрібно витратити для того, аби "завести" бензопилу. По-перше, змішати бензин із моторним мастилом, по-друге, залити рідину, по-третє, закачати її, по-четверте, спробувати завести з "буксиру".  Електропилу достатньо увімкнути в електромережу, а за цим натиснути на "Старт".

На відміну від бензо-, електропили працюють досить тихо і не виробляють вихлопних газів, що дозволяє використовувати їх у закритих приміщеннях, у будь-який час доби (надзвичайно актуально при встановленні двозонного лічильники електроенергії).

Не дивлячись на деревину, яку необхідно розпиляти електропилою, інструмент завжди працює з однаковою потужністю. При цьому термін її використання значно переважає бензинову колегу. Що важливо, у власника електропили ніколи не болітимуть руки, адже її вага менша за вагу важкої бензопили. Та й коштує електропила в рази дешевше. Хіба що доведеться трішки витратитися на подовжувач. Та бувалі користувачі знають, що вигідніше окремо придбати потрібну кількість проводу, розетку, вилку — і подовжувач готовий.

 

Електропила, що відома в 40 країнах

Кожен, хто купує елетропилу, знає, що потрібно обирати перевірений часом і на практиці інструмент. Лідером у цій категорії являється продукція компанії Макіта, що відома більш ніж у 40 країнах світу.

Серед переваг інструменту від цього виробника варто виокремити: оригінальні запчастини та надійність при експлуатації; кожна пилка проходить спеціальну перевірку; безпечна при роботі; тривалий термін роботи і гарантійний строк.   

Із електропилою Макіта ви перетворити роботу в задоволення.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2019, 10:07 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації