Вхід | Реєстрація

У двох аваріях травмувалося троє людей

У двох аваріях травмувалося троє людей

17 листопада близько 13:40 в селі Тарасівці (Оржицький район) сталось ДТП за участю автомобіля та мотоцикла. При виїзді на місце події поліцейські встановили, що сталося зіткнення мотоцикла «МТ» під керуванням 72-річного місцевого мешканця та автомобіля «Славута» під керуванням 64-річного мешканця міста Лубен.

В наслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікарняного закладу для надання допомоги.

 

Того ж дня до Машівського відділення поліції надійшло заява про те що, близько 19:00 сталася дорожньо-транспортна пригода біля магазину в смт. Машівка. Виїздом на місце події працівниками поліції було встановлено, що 40-річний місцевий мешканець району перебуваючи за кермом транспортного засобу ВАЗ 2101 не впоравшись з керуванням та допустивши виїзд на ліве узбіччя, де здійснив зіткнення з транспортним засобом ВАЗ 21093, який стояв біля магазину по вулиці  Незалежності в смт. Машівка.

Внаслідок ДТП водій автомобіля ВАЗ 2101 та пасажир автомобіля ВАЗ 210930 отримали тілесні ушкодження та були доставленні каретою швидкої медичної допомоги до лікарняного закладу. Ступінь тяжкості отриманих тілесних ушкоджень учасників ДТП встановлюється. 

Вказані факти слідчими внесені до ЄРДР за правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил дорожнього руху). Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2019, 14:49 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації