Вхід | Реєстрація

Полтавець побив і пограбував дівчину

Полтавець побив і пограбував дівчину

Учора, близько 23-ї години, на лінію 102 зателефонувала дівчина та повідомила, що 10 хвилин тому у провулку Боровиковського невідомий чоловік наніс їй тілесні ушкодження та заволодів сумкою, в якій був мобільний телефон, гроші, банківські картки та особисті речі.

Усі вільні екіпажі одразу почали відпрацьовувати прилеглу територію. Про це повідомляє Патрульна поліція Полтави.

Невдовзі, патрулюючи бульвар Юрія Побєдоносцева, інспектори помітили чоловіка, котрий підпадав під опис ймовірного грабіжника. При появі службового автомобіля, громадянин раптово змінив напрямок свого руху, намагаючись зникнути з поля зору патрульних.

Під час перевірки у чоловіка було виявлено речі, в яких заявниця згодом впізнала свою власність, а саме чорну сумку, в якій знаходились документи заявниці, банківські картки та чохол від мобільного телефону.

Походження цих речей 33-річний полтавець пояснити не зміг. На місце події патрульні викликали слідчих, які з’ясують усі обставини справи.


Автор: патрульна поліція Полтави


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2019, 12:13 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації