Вхід | Реєстрація

Сина, який зґвалтував матір, засудили до 8 років позбавлення волі

Сина, який зґвалтував матір, засудили до 8 років позбавлення волі

Чутівський районний суд Полтавської області до 8 років позбавлення волі засудив ґвалтівника своєї матері.

У суді Кобеляцька місцева прокуратура довела, що на початку червня 2019 року після спільного вживання алкоголю син наніс матері не менше 7 ударів у голову та обличчя, а потім зґвалтував. 

Раніше чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, тощо. Цей злочин вчинив через тиждень після умовно-дострокового звільнення із місць позбавлення волі.

Зловмисника визнано винним за  ч. 2 ст. 152 (зґвалтування, вчинене щодо особи, з якою винний перебуває у сімейних відносинах) КК України. Вирок суду першої інстанції поки що не набув законної сили.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 листопада 2019, 15:51 | Чутове | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації