Вхід | Реєстрація

Олексій Гончарук: Уряд передав на приватизацію рекордну в історії кількість компаній – 339 підприємств

Олексій Гончарук: Уряд передав на приватизацію рекордну в історії кількість компаній – 339 підприємств

Уряд затвердив передачу 339 підприємств для подальшої приватизації.

«Це майже 10% від усіх підприємств, які перебувають у державній власності. Велика частина з них - це об'єкти нерухомості та підприємства агросектору. Ефективність їх використання практично нульова, вони генерують збитки, і навколо них часті корупційні скандали. У разі приватизації бюджет може отримати до 6 мільярдів гривень від їх продажу», – зауважив Прем'єр-міністр України.

Вказані підприємства, а точніше їх майно, буде виставлено на прозорі аукціони, де в процесі відкритих торгів його зможе придбати кожен охочий.

Рішення Уряду є частиною запланованого процесу приватизації держмайна та в рамках виконання Указу Президента України від 5 листопада щодо передачі 500 об'єктів на приватизацію до 31 грудня 2019 року.

Загалом в рамках підготовки до приватизації Мінекономрозвитку спільно з іншими державними органами уже проаналізувало понад 1300 підприємств, з них близько 740 підприємств вже узгоджено на приватизацію.


Автор: «Урядовий портал»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2019, 13:22 | Полтавщина | Суспільство


1. микола козак / 22 листопада 2019, 08:13
Це значить , що буде знищено ще 339 підприємств.Ефективність приватних влачсників ми вже відчули , навіть дороги розвалили , а підприємства в металобрухті.
2. Beri Mor / 22 листопада 2019, 08:36
Цитата:"У разі приватизації бюджет може отримати до 6 мільярдів гривень від їх продажу".

Згоден,тільки треба добавити,що ці шість «лярдів» буде успішно спиздено і виведено в офшори!

Змінено 22.11.2019, 08:39
3. orakul / 22 листопада 2019, 08:41
1.микола козак
«що буде знищено ще 339 підприємств»

Та там же написано "зможе придбати кожен охочий." Треба щоб їх купили патріоти у вишиванках і дєло пАйдет. От, наприклад, Славко з Селеною куплять і усьо. Їх щось не чути давно, може саме заробляють у ляхів на якесь підприємство. Куплять в складчину і назвуть ПП «СС» ну тіпа Славко з Селеною. Вже від самої назви діло буде.
4. orakul / 22 листопада 2019, 08:45
2.Beri Mor
« і виведено в офшори! »

Ну так а що ти хотів? Їм же треба тили готувати. Прийшли голі й босі. А після виконання завдання куди тікати будуть і за які шиші, за депутатську зарплату?
5. микола козак / 22 листопада 2019, 13:18
Хто скаже , що з підприємств лишилось в Кобеляках , чи Н.Санжарах , чи в Царичанці?Ну практично нічого.Кобеляки стали великим селом , яке поступово вимирає.Йому вже давно варто змінити статус міста на село.Плаче розорена , пограбована Україна .А твиродки жирують на горі.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації