Вхід | Реєстрація

Поножовщина в Біликах: двоє потерпілих у лікарні

Поножовщина в Біликах: двоє потерпілих у лікарні

22 листопада в селищі Білики сталася поножовщина.

За інформацією біличан, зранку місцевий житель 1985 року народження прийшов у будинок, де перебувала його дружина. Разом із господарями вона розпивала алкоголь. Коли двері відкрив власник будинку, незваний гість ударив його ножем. Захистити господаря спробувала дружина. Її "гість" теж підрізав. Дружина самого злочинця, за словами біличан, залишилась неушкодженою. 

Обох постраждалих доставили в Кобеляцьку районну лікарню. Їх оперують. 

Поліція затримала злочинця.  Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.15 п.1 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство двох або більше осіб).  


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 листопада 2019, 13:53 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації