Вхід | Реєстрація

З мобільними додатками вчитися зручніше і корисніше

З мобільними додатками вчитися зручніше і корисніше

Сучасні комп’ютерні технології розвиваються надзвичайно швидко. Доказом цьому є той факт, що на сьогоднішній день переважна більшість жителів цивілізованих країн користуються смартфонами. До них відносяться і молодь, і дорослі, і навіть люди в зрілому віці. Власники смартфонів спілкуються зі своїми знайомими через соціальні мережі та різноманітні месенджери. А з допомогою мобільних додатків, вони готують їжу, займаються спортом і навчаються. До речі, навчальні додатки користуються найбільшою популярністю і їх найчастіше завантажують. Адже процес запам’ятовування суттєво відрізняється від книжного. З допомогою навчального додатку опанувати дисципліну значно простіше і швидше.

 

Хочеш гру, аудіокнигу чи колекцію навчальних книг

У 90-х роках минулого століття значного поширення набуло дистанційне навчання. Замовники отримували поштою аудіокасету з курсом англійської мови чи бухгалтерії. Мобільні додатки діляться за різновидами вивчення. Для дітей дошкільного віку та молодших школярів навчання відбувається в формі гри. Діти не зобов’язані вчитися 45 хвилин, як прийнято в школі, вони опановують предмет рівно стільки, на скільки у них вистачає бажання, сил і терпіння. Тим більше, що на відміну від учителя, який може сварити за повільне вивчення, зворотній зв’язок у додатках побудований за іншим принципом. Якщо необхідний матеріал користувач опанував швидко, він перейде до чергового завдання. І навпаки, готуватиме завдання стільки, скільки він в змозі. Дорослим теж досить складно зайнятись вивченням нової дисципліни. Навіть сама друкована книга часто викликає дискомфорт, так як про неї можна забути, її не завжди зручно носити з собою. Тоді на допомогу прийде навчальний додаток у вигляді колекції навчальних книг. Якщо вам зручно вчитися, перебуваючи за кермом чи під час ранкової пробіжки, для цього точно підійдуть аудіокниги.

 

Опановуй теорію і перевіряй знання на практиці

Навчатися зі смартфоном можна в будь-якому зручному для користувача місці: у поїздці, під час відпочинку в парку, в ліжку, за обідом і так далі. Головне пам’ятати, що навчальні додатки для дітей та дорослих краще за все замовляти на https://agilie.com/en/services/educational-apps. Адже фахівці компанії Аgilie потурбувалися про те, аби навчання було комфортним для клієнтів всіх вікових категорій.

Крім того, дуже важливо, що мобільні додатки стирають кордони. Оскільки зі смартфоном можна вивчати мову не лише в теорії, а й на практиці, спілкуючись у реальному часі з жителями іноземної країни. Вимова, інтонація, правильність побудови речень — у всьому допоможе онлайн-спілкування з німцями, англійцями чи французами.  

Отож, якщо ви вирішили навчатися за допомогою мобільних додатків — значить ви сучасна людина. Заходьте на сайт компанії Аgilie, обирайте додаток і пам’ятайте, що лише систематичне вивчення допоможе опанувати дисципліну.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2019, 13:05 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації