Вхід | Реєстрація

Хороший перевізник, це не лише доставка вантажу

Хороший перевізник, це не лише доставка вантажу

Перевізник – це не культовий фільм із Стетхемом у головні ролі. Кіно – це добре, але це всього-навсього мистецтво, нехай і найголовніше. У реальному житті від хорошого перевізника вимагається не просто швидко водити машину і вчасно доставляти будь-які вантажі. Сучасний світ перевезень набагато складніший і багатогранніший. І, безумовно, більш прозаїчний аніж цікаве кіно.

На сторінці  https://proficargo.com.ua/, якраз і представлений цей самий, хороший,тобто перевірений часом і клієнтами, надійний перевізник. Компанія "ПРОФИ КАРГО СЕРВИС" здатна надати весь спектр послуг, пов’язаних із доставкою будь-яких вантажів, як в межах України, так і за кордоном. Тисячі клієнтів і багатот років роботи на складному і дуже специфічному ринку говорять самі за себе. І говорять виключно позитивно. А в перелік того чим займається компанія, входять такі необхідні складові, як логістика, зовнішньо-економічна діяльність та митні та брокерські послуги. Адже без цього бізнес вантажоперевезень неможливо вести достатньо ефективно. У багатьох випадках для того, щоб везти вантажі необхідно ще мати можливості для імпорту або експорту тих чи інших товарів.

 

Перевезуть, порахують, оформлять і захистять

Просто доставити вантаж із точки А в точку Б є на сьогодні достатньо простим завданням. Навіть із поправкою на стан сучасних українських автодоріг. Але у багатьох випадках витратна частина по доставці вантажу не обмежується виключно оплатою транспортних послуг. Адже потрібно ще розмитнити вантаж, придбати валюту, розрахувати вартість усіх податків та зборів.

В принципі з усіми цими завданнями можна справитися і самотужки. Але для цього доведеться доккласти чимало зусилль і здобути величезну кількість додаткових знань. Великі компанії, які мають у штаті по кілька десятків різних відділів, включно із юристами, можуть дозволити собі подібну розкіш. Власне кажучи вони й вантажі можуть доставляти самотужки.

А ось для представників малого і середнього бізнесу така величезна кількість додаткових завдань часто-густо стає непосильним вантажем. Саме тому вони охоче користуються послугами таких професіоналів, як ПРОФИ КАРГО СЕРВИС Тоді потреба у додаткових спеціалістах, а відповідно й витратах, зникає. Аутсорсинг придумали розумні люди. А іншим розумним, потрібно лише ним скористатися.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2019, 11:22 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації