Вхід | Реєстрація

Світ прекрасний у будь-який час року

Світ прекрасний у будь-який час року

На календарі грудень місяць і вже через кілька тижнів розпочнуться новорічні свята. А їх краще за все провести з користю, подорожуючи, ніж сидячи за калорійними стравами перед телевізором. Адже Новий рік відзначають в кожному населеному пункті нашої країни. Ялинки на центральних площах встановлюють і в Києві, і у Львові, і в Дніпрі. Тому 31 грудня можна побувати в одному місті, на Різдво поїхати в інше, а на Старий Новий Рік — у третє. У такому ритмі вдасться відвідати навіть кілька сусідніх країн. І все це відбудеться за час зимових канікул. 

Звичайно, дехто зі скептиків заперечить, мовляв, що це за відпочинок, коли постійно знаходишся за кермом? Та пам’ятайте, що подорожувати варто не власним автотранспортом, а комфортабельним автобусом. Тоді і переїзд не здаватиметься довгим, і відпочинку ніщо не заважатиме.

У перевагах поїздок автобусами допоможе переконатися компанія busfor24. Тут тобі білети на Вільнюс, Ригу, Вітебськ, Коктебель і Ялту. Подорожуй, скільки душа забажає. Адже світ навколо прекрасний у будь-яку пору року.

 

Переваги подорожей автобусом

Перше і головне, що треба врахувати при обранні транспорту — вартість поїздки. У порівнянні з літаком, автобусні маршрути набагато доступніші. Із поїздом так не зекономиш, тим більше, що доведеться пересідати або доїжджати до вокзалу.

Друге. Завдяки поїздці автобусом, можна побачити багато архітектурних споруд, цікавих місць і незабутніх краєвидів, познайомитися з цілими містами. 

Третє. Автобуси мають систематичний розклад. Рейси здійснюються кожного дня і можна легко спланувати свою подорож. На сайті https://busfor24.com/ створена спеціальна пошукова таблиця, де достатньо вказати місто, з якого відбуватиметься відправлення, куди, дати відбуття і прибуття, і користувач одразу отримає повний список рейсів на обрані дати. Клієнти компанії busfor24 наголошують на зручності користування послугами перевізника. Швидко й без затримок працівники автопарку компанії доставляють пасажирів із більшості міст України в Крим.   

Четверте. Під час поїздки водій автобуса зажди робить зупинки, аби пасажири могли розім’ятися, сходити в туалет чи перекусити.

П’яте. Уся відповідальність за пасажирів лежить на перевізникові. Він відповідає за їх безпекою. На довгих маршрутам працюють кілька водіїв, які постійно змінюють один одного. Тому можна знайомитися з місцевістю, спілкуватися і просто відпочивати від турбот.   


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2019, 12:04 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації