Вхід | Реєстрація

Для охоти, риболовлі й активного відпочинку

Для охоти, риболовлі й активного відпочинку

Побутує думка, що взимку людина веде спокійний і розмірений стиль життя. Вона ховається від морозів і заметілей у будинку, вмощується біля батареї чи каміна і читає книги або переглядає улюблені фільми. Та насправді для більшості чоловіків і частини жінок зима асоціюється з різними хобі.

У першу чергу це стосується мисливців і рибалок. Адже зима — це найкращий час для полювання. Завдяки сніговому покриву мисливці вистежують і зайців, і кабанів, і кіз. Звичайно, для цього доводиться пройти не один кілометр, іноді — справжньою сніговою пустелею. Та в цьому й заключається справжній інстинкт добувача і годувальника.

Справжні любителі полювання виїжджають у віддалені ліси і степи, розбивають табір, де «кочують» кілька днів.

Те ж саме і з рибалками. По-справжньому велику рибу можна спіймати на «великій» воді, а для цього слід їхати на дельти річок, водосховища чи навіть моря. Більшість рибалок присвячують улюбленому заняттю кілька днів, ночуючи безпосередньо на льоду, за декілька кілометрів від берега.

Любителі активного відпочинку теж не «вмикають задньої» перед мінусовою температурою повітря і снігом. Для них це виклик підкорити нову вершину чи пройти заздалегідь обумовленим маршрутом.

Зрозуміло, що усі ці люди не мають спеціальної підготовки до виживання. Хоча є в них і одна важлива спільна риса: вони купують одяг, взяття та екіпірування в магазині «Воєнторг».

 

Від одягу — до зброї і медичних матеріалів

Дійсно, комфортно почувати себе в холод і мороз допоможе лише теплий і надійний одяг. До того ж, мисливцю потрібно залишатись непомітним для звіра вдень і вночі. На офіційному сайті магазину «Воєнторг» https://militarka.com.ua/ завжди в наявності зимові маскувальні костюми різного забарвлення (камуфляжного, оливкового, чорного). Зимове взуття, у якому зручно і тепло за мінусової температури. Черевики, чоботи, берці і так далі — кожен зможе підібрати для себе взуття. 

В магазині «Воєнторг» представлені товари кращих вітчизняних і світових виробників, що перевірена військовими в екстремальних умовах.

Рюкзаки, головні убори, медичні засоби, усе для кемпінгу та багато іншого. Асортимент магазина порадує кожного клієнта.

 

Екіпірування має бути зручним

Саме цим принципом керуються працівники «Воєнторгу». Вільний крій одягу не ускладнює рухів під час ходьби чи бігу та забезпечує максимальну мобільність. У комплект зимових костюмів входить мембранна куртка з капюшоном та високі штани з підтяжками, що захистять спину від вітру і протягів. Мембранна тканина захищає одяг від промокання і дозволяє тілу дихати. У такому костюмі мисливець не змокріє, навіть пройшовши десять кілометрів по снігу.

За вікном грудень, тому мерщій робіть закупки у «Воєнторзі» та вперед на полювання й риболовлю.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2019, 16:02 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації