Вхід | Реєстрація

У «Ельдорадо» завітай, ноутбук Acer обирай

У «Ельдорадо» завітай, ноутбук Acer обирай

На сьогоднішній день важко уявити сучасне суспільство, яке зможе обходитися без комп’ютерної техніки. Адже персональні комп’ютери широко використовуються людиною у всіх сферах життя. Що й говорити, коли переважна більшість людей значну частину часу проводять в Інтернеті. Вони замовляють на веб-сайтах товари, продукти харчування і послуги, спілкуються в соціальних мережах, грають у комп’ютерні записуються до лікаря прийом і так далі. Наприклад, для того, щоб придбати ноутбук, достатньо зробити замовлення за посиланням eldorado.ua/uk/notebooks/c1039096/producer=acer/. І за короткий проміжок часу коп’ютерну техніку вам доставлять прямо додому.

Що говорити, коли переважна більшість важливої інформації зберігається саме у всесвітній мережі. Тому комп’ютерна техніка є фактично в кожному будинку. І перед тим, як придбати електронно-обчислювальну машину, постає лише одне питання: що обрати — персональний комп’ютер чи ноутбук.

Статистика показує, що портативний персональний комп'ютер (ноутбук) користується значно більшою популярністю, ніж стаціонарна ЕОМ. І це не дивно, оскільки ноутбуки мають ряд переваг перед персональним комп’ютером.

Щоправда, на українському ринку декілька виробників пропонують техніку. І серед цього різноманіття покупці бажають обрати доступний за ціною і потужний ноутбук.

Тому далі ми поговоримо, яку комп’ютерну техніку краще придбати та на якій торговій марці зупинитися?

За допомогою звернемось до продавців-консультантів магазину побутової техніки "Ельдорадо".

 

 Якщо ноутбук, то Acer — рекомендують у «Ельдорадо»

Представники магазину побутової техніки говорять, що головний аргумент, яким керуються клієнти при виборі комп’ютерної техніки, — його компактність. Звичайно, що лідерські позиції посідають ноутбуки, оскільки в одному корпусі поєднані всі компоненти персонального ком’ютера (монітор, ситемний блок, клавіатури, колонки). Тобто, ноутбук підкорює своїми габаритами і вагою. Його можна постійно носити з собою, із легкістю переносити з однієї кімнати в іншу. Стаціонарний комп’ютер об’ємний і важкий, тому в невелику сумку чи рюкзак його не можна впакувати. Тим більше, що для роботи ПК потрібне постійне живлення від електромережі. Ноутбук може до 10 годин працювати від батареї живлення. Йому не потрібні жодні зовнішні пристрої (колонки, мишка чи клавіатура), усе вдало поєднано і укомплектовано.  

Ноутбук має можливість під’єднуватися через wi-fi до бездротових мереж, аби працювати в Інтернеті. 

Що стосується виробників, то за словами продавців "Ельдорадо", величезною популярністю користуються ноутбуки тайванської компанії Acer. Комп’ютерна техніка цієї компанії відрізняється від конкурентів своїми технічними показниками та комплектуючими. У кожній моделі, від бюджетних до потужних ігрових, встановлені якісні процесори, що забезпечують жваву роботу техніки. Також ноутбуки Acer здобули популярність завдяки високій технологічності. Саме дякуючи цим якостям, з’явилась навіть приказка якщо ноутбук, то Acer. Їх рекомендують у "Ельдорадо", ними задоволені користувачі.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 грудня 2019, 11:01 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації