Вхід | Реєстрація

iPhone 11 — напевно, найкращий подарунок на Новий рік

iPhone 11 — напевно, найкращий подарунок на Новий рік

Уже на порозі новорічні свята, а тому настав час подумати про подарунки під ялинку. А їх, подарунків, чекають усі: рідні, друзі, близькі знайомі, колеги по роботі. Адже, не дивлячись на вік, кожна людина чекає на презент від Діда Мороза, а саме казкове свято повертає нас у дитинство. Та якщо подарунки для колег і друзів обрати досить просто, то з рідними все значно складніше, дрібничкою не вдасться обійтися.

Зважаючи на сьогоднішній інтерес молоді й дорослих до гаджетів, ідеальним презентом стане сучасний смартфон. Мобільний телефон нагадуватиме про уважного Діда Мороза не лише протягом новорічних свят, а й у наступні місяці.

Звичайно, що серед багатьох торгових марок і моделей смартфонів однією з найвідоміших вважається продукція компанії Apple. А найбажанішим є iphone 11. Оскільки смартфони від Apple поєднують у собі найсучасніші інновації у сфері мобільних технологій.

 

Зрадіють і бізнесмени, і школярі, і домогосподарки

Кожен власник мобільного телефону iphone прекрасно розуміє його переваги над іншими смартфонами. А починаючи з вересня, коли відбулась презентація iphone 11, цей гаджет став справжньою мрією для багатьох людей. Користувачі, які цінують смартфони за якісні фотознімки, бажають отримати продукт компанії Apple за його бездоганну фото- та відеокамери. iPhone 11 отримав два об'єктиви: стандартну та ультра ширококутні камери. Такі об’єктиви здатні охопити кут огляду 120 градусів. Камери ідеально підійдуть для пейзажних знімків. Відеокамера здатна записувати ролики з розширеним діапазоном 4K при швидкості 60 кадрів у секунду. Оновлення відбулося і з селфі камерою.

Тільки уявіть, як зрадіє ваша кохана, діти чи батьки такому подарунку. В еру селфі камер, фото- і відеоспілкування iphone 11 стане бездоганним гаджетом. Щасливий власник смартфона зможе робити якісні знімки і фільмувати важливі події у їх житті, спілкуватися з друзями, обмінюватися враженнями.

Крім професійних камер, смартфон має дисплей із діагоналлю 6,1 дюйма, кольорова гамма якого просто вражає. Гаджет підтримує всі існуючі медіаформати.

Телефон виготовлений із міцних матеріалів, має різноманітні кольори корпусу, які сподобаються і чоловікам, і жінкам.  

Зважаючи на те, що телефон став незамінним товаришем для як бізнесменів, так і домогосподарок, школярів чи студентів, iphone 11 укомплектували потужною акумуляторною батареєю, що подовжило його роботу. Гаджет можна заряджати за допомогою бездротового швидкісного зарядного пристрою.     

Про переваги нового смартфона від Apple можна говорити довго. Адже iPhone 11 — напевно, найкращий подарунок на Новий рік.  


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2019, 11:05 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації