Вхід | Реєстрація

Зупинки футболять

Розподілити безгосподарні зупинки громадського транспорту або між районними радами, або між фірмами-перевізниками пропонують міські депутати. Проблема стала нагальною, коли разом із прибиранням снігу міськвиконкому довелось опікуватися понівеченою зупинкою.
Незважаючи на те, що в народі цю зупинку називають старою (йдеться про зупинку «Автовокзал» на вул. Першотравневій), її конструкція досить нова й, як виявилося, тендітна. Що саме спричинило її поломку, з’ясовувати не стали, одразу взялися за пошук балансоутримувача. Проте господаря зупинки так і не знайшли. До відома міського голови довели, що зупинку збудувало ТОВ «Торгова гільдія», а от нікому на баланс її передано так і не було.
Подібних безгосподарних зупинок у місті вистачає. Тому було вирішено створити комісію, яка розгляне технічний стан зупинок, а також доповість, скільки з існуючих зупинок мають балансоутримувачів. Далі нічийні зупинки розподілять або між районами, або між перевізниками.
До речі, депутати – проти гігантських об’єктів торгівлі на зупинках, бо вони не лише псують архітектурне обличчя міста, а й витісняють пасажирів із зони очікування. Саме тому було ухвалене рішення надавати під розміщення об’єктів торгівлі не більше 1/3 від площі всієї зупинки.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 15:12 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації