Вхід | Реєстрація

Миколай проходить через MyPlay

Миколай проходить через MyPlay

Українці в кінці грудня традиційно перебувають в очікуванні. Очікування цілої зливи подарунків, котрі є невід’ємною частиною довгих і веселих Новорічних та Різдвяних свят. Так вже повелося здавна, що не дивлячись на всі кризи і негаразди наші люди ніколи не забували про те, що під новорічну ялинку обов’язково потрібно покласти щось новеньке, красиве, пухнасте, блискуче. Список прикметників можна продовжувати ще довго.

З особливим нетерпінням новорічних свят очікує дітвора. Українські діти добре знають, що до них спочатку завітає Миколай із торбою, жменею, валізою подарунків. І якщо раніше у Миколайчика ще могли виникнути деякі проблеми із вибором подарунка для малюка, то із появою магазина іграшок MyPlay, вони почали вирішуватися у автоматичному режимі. На сайті https://myplay.ua/, навіть найвигадливіший та перебірливий Миколай втомиться робити вибір для дітвори. Віртуальні полиці буквально ломляться від величезної кількості потенційних подарунків, великих і малих, дешевших і дорожчих, але однаково якісних іграшок.

 

Від ляльки до квадрокоптера

З появою таких магазинів, як MyPlay, проблем поменшало, як у Миколая, так і у більшості українських батьків. Адже веселий і щедрий святий,хоча і є улюбленцем дітвори та дорослих радує своєю присутністю і подарунками лише один раз на рік. А яка дитина витримає такий величезний для неї проміжок часу без іграшкової обновки?Тому навідуватися у віртуальний світ реальних іграшок люблячим батькам доводиться регулярно.

Вибір у покупців буде завжди. З кожним роком він лише розширюється пропорційно до розширення асортименту дитячих товарів. Адже одними лише класичними ляльками чи іграшковими автомобільчиками сучасних дітей не задовольниш. Вони бажають більшого.

Саме тому в асортименті інтернет-магазину є:

  • ляльки і пупси;
  • м’які іграшки;
  • інтерактивні ігри;
  • конструктори;
  • іграшкові набори;
  • гаджети;
  • дитячий одяг і взуття

Такий широкий вибір додає зручностей у першу чергу батькам. Адже не втрачаючи часу і не «розпилюючи» свою увагу в одному місці вони можуть придбати, як іграшки для своїх дівчаток і хлопчиків, так і одягти і взути їх.

А об’єднує всю найрізноманітнішу продукцію представлену в MyPlay відповідність найсуворішим вимогам до безпечності і екологічної чистоти. В оцінці товарів для дітей це було, є і буде вирішальним фактором.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2019, 18:47 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації