Вхід | Реєстрація

Бездоганне медичне обладнання – це обладнання від Canon Medical Systems

Бездоганне медичне обладнання – це обладнання від Canon Medical Systems

Компанія Canon Medical Systems пропонує повний спектр високоякісного діагностичного медичного обладнання, включаючи КТ, рентген, ультразвук та МР по всьому світу. Сьогодні медобладнання цієї компанії можна купити в Україні, Києві та будь-якому іншому місті країни. Відповідно до філософії Toshiba, усе розроблене діагностичне медичне обладнання створювалося на підставі реальних потреб пацієнтів та користувачів. Місія компанії полягає у наданні медичним працівникам рішень, які підтримують їх зусилля щодо сприяння здоров’ю та добробуту пацієнтів у всьому світі. Медичне обладнання Canon (Toshiba) забезпечує оптимальні умови обстеження як для працівників медичних закладів, так і для пацієнтів завдяки безкомпромісним функціональним можливостям, комфорту та безпеці.

 

Те, що раніше здавалось неймовірним

Бажання купити медичну техніку Canon Medical є повністю виправданим і очевидним. Постійні оновлення та інноваційні нововведення, які розробляє Canon Medical Systems, роблять її продукцію високоякісною, надійною та затребуваною у всьому світі. Медтехніку Toshiba можна зустріти як у приватних, так і державних лікарняних закладах. Вона є універсальною та багатофункціональною, та призначена для використання у багатьох сферах. За її допомогою можна проводити максимально точні та безпечні клінічні обстеження, зручні водночас для пацієнтів і лікарів.

Наприклад, одне з останніх нововведень для медичного обладнання Canon Medical Systems включає нові функції для кращої чіткості та точності зображення, а також зменшення дози випромінювання.

Поліпшене зображення медичної техніки досягається за допомогою нового 12-дюймового високого детектора плоских панелей (доступний в системах Alphenix Biplane та Alphenix Core+), який забезпечує роздільну здатність 2,6 лп / мм (стандартна) та 6,6 лп / мм ( привіт-деф). Детектор Hi-Def допомагає клініцистам бачити більш точні деталі під час складних інтервенційних процедур.

 

Знати недостатньо – варто спробувати

Подібне медобладнання в Україні не має аналогів. Воно вважається одним із найпопулярніших пристроїв у світі. Наприклад, останні оновлення Aplio впливають на моделі i800 та i900.

Остання версія i900 розроблена спеціально для складних випадків серцево-судинної системи (тобто транскатетерної імплантації), що включає в себе різні 4D можливост:

  • 4D TEE транскатетерне керівництво;
  • MVA (аналіз мітрального клапана).

Вже сьогодні можна замовити це високоякісне медичне обладнання з гарантією від Canon (Toshiba) в Україні та вивести обстеження на новий, світовий рівень якості та надійності.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2019, 11:35 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації