Вхід | Реєстрація

Коли бізнес знаходиться під надійним захистом

Коли бізнес знаходиться під надійним захистом

Протягом останніх декількох років працівники правоохоронних органів у Полтавській області ведуть активну агітацію серед міських і сільських голів стосовно впровадження в населених пунктах системи відеонагляду. Зокрема, головну перевагу у появі відеокамер на вулицях кобеляцькі поліцейські вбачають у швидкому встановленні правопорушників та розкритті злочину. Та доки посадовці вирішують, чи справді їм потрібна система відеоспостереження і звідки взяти на неї кошти, підприємці встановлюють камери у своїх офісах, магазинах та кафе.

Як розповів кобеляцький підприємець Андрій Пирогов, у процесі роботи виявилося, що не достатньо лише змонтувати систему відеонагляду. Оскільки для записів потрібне сховище. Краще, коли воно віртуальне. Тоді фахівці, які налаштовували відеокамери, порадили звернутися в компанію deltahost.ua, що надає в оренду сервери.

— Справа в тому, що в місті сталася досить резонансна крадіжка. Уночі в один із магазинів проник злодій. Крадій відчинив вікно і заліз у приміщення. Він не тільки забрав кошти та речі, а ще й прихопив із собою системний блок, на якому зберігалися записи з відеокамер. Виходить, що мій колега намагався застрахувати себе, а в результаті дарма витратив кошти. Поліцейські так і не встановили особу злочинця, — говорить Пирогов.

Зі слів підприємця, він прислухався до порад фахівців та зареєструвався на офіційному сайті компанії https://deltahost.ua/. Протягом року орендує сервер у компанії, де зберігає всі відеозаписи з камер.

— Мої знайомі помилково вирішили, що компанія deltahost.ua надає послуги класичного хостингу, а виявилось, що в ним можна орендувати віртуальні сервери (VPS / VDS) та отримати інші сервіси, пов'язані з хостингом, — пояснив підприємець.

Також Андрій Пирогов використовує орендований сервер для фінансового обліку:

— Я установив для себе на комп’ютері програму, за допомогою якої веду власну звітність отриманих прибутків і витрат. Крім мене, ніхто інший не має доступу до цифр, так як вони занесені в хмарне сховище. При цьому бухгалтер, котрий працює в моїй фірмі, теж знайшов застосування для сервера від deltahost.ua. Оскільки він працює з програмою 1С, йому зручно зберігати всі розрахунки на віддаленому сервері. Ще й жартує постійно, що податкова може вилучити в нас усі комп’ютери, але до всієї важливої інформації так і не дістанеться. Та це жарт, звичайно. Раджу всім підприємцям встановлювати відеоспостереження і співпрацювати з компанією deltahost.ua. Тоді ваш бізнес буде під надійним захистом.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2019, 20:07 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації