Вхід | Реєстрація

Ювелірка зажди у тренді

Ювелірка зажди у тренді

Благородні метали людство цінило завжди. І цінитиме ще довго. У всякому випадку поки що не помічена тенденція до зниження їх значимості,отже й вартості, Попри появу у двадцятому і поточному століттях цілої низки різноманітних еквівалентів, таких, як акції, облігації і навіть криптовалюти, людство вперто відмовляється зраджувати старому доброму золоту. Як і кілька століть, якщо не тисячоліть актуальними залишаються і срібло із платиною.

І, напевне справа тут не лише у високій технологічності та хімічній стійкості дорогоцінних металів, які частіше називають дорогоцінними. Технології технологіями, але естетичну цінність теж ніхто не відміняв. Прикраси із золота і срібла недаремно користуються попитом у всіх народів і у всі часи. Звичайно, якщо мати почуття міри і не мавпувати героїв анекдотів про «нових росіян».

Зайвий раз згадати про актуальність прикрас із дорогоцінних металів примушують довгі і веселі новорічні свята, які розпочинають відзначати українці. Як тут не не купити ювелірні вироби в КЮЗ, коли свято змінєю свято і хочеться зробити рідній людині дійсно незабутній подарунок. Адже, як не крутіть, а поїздка кудись на екзотичні острови із часом забудеться, новенький автомобіль дуже швидко стане стареньким і лише ювелірні прикраси непідвладні плину років навіть століть.

 

А сертифікат допоможе у виборі

На Київському ювелірному заводі чітко усвідомлюють, що попри високий авторитет підприємства завойований перевіреною часом якістю виробів, необхідно постійно бутив тренді сучасних маркетингових новацій. Адже конкуренція на ринку дуже висока.

Так зараз будь-хто може придбати не сам ювелірний виріб, а подарунковий сертифікат. Це полегшує потенційному клієнту життя, позбавляючи мук вибору. Далеко не завжди людина може покладатися на власний смак чи навіть на поради фахівців. І для того,щоб не помилитися і не розчарувати улюблену людину « не тим» ланцюжком чи сережками, чи обручкою, можна придбати подарунковий сертифікат на певну суму. І вручити його. А вже тоді власник чи власниця може зробити вибір на власний розсуд.

А вибирати в КЮзі є із чого. До уваги покупців:

  • ланцюжки;
  • обручки;
  • підвіски;
  • браслети;
  • кольє;
  • запонки;
  • столові набори із дорогоцінних металів.

А щодо цін. Кого зараз «злякаєш» покупкою на п’ять-шість тисяч гривень? Не така це й астрономічна сума, навіть для самих пересічних українців. Тим більше, коли платиш за виріб, який не втратить своїх якостей ніколи.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2019, 11:50 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації