Вхід | Реєстрація

Дітям — ляльковий театр, дорослим — заслужений артист

Дітям — ляльковий театр, дорослим — заслужений артист
Михайло Грицкан

Такою буде новорічна програма, організована за кошти платників податків.

За каденції міського голови Олександра Копельця в Кобеляках звикли відзначати різні свята по-багатому. Депутати на чолі з очільником міськради не шкодують коштів на концерти, розваги і салюти. Без запрошених артистів і вистрілів феєрверків не обходяться ні День міста, ні новорічні свята. Не став виключенням і 2019 рік.

На новорічно-різдвяні заходи і подарунки депутати виділили 196 000 гривень.

Згідно з договорами, укладеними міським головою, 3 грудня за 106 316 гривень було придбано 1400 наборів солодких подарунків. 13 грудня очільник міськради замовив за 75 000 гривень «Послуги зі здійснення концертної діяльності до Нового року» у фізичної особи-підприємця Сергія Никифорця. На його ім’я зареєстровано кілька товариств, одне з яких знаходиться за адресою: Чернівецька область, Глибоцький район, село Тереблече, вулиця Миру, 4а.

16 грудня Кобеляцька міська рада розмістила афішу новорічних заходів.

19 грудня о 10‑ій та 13‑ій у Центрі культури і дозвілля відбудеться дитяча розважальна програма за участю артистів лялькового театру. Спершу виставу переглянуть дошкільнята, а за ними — учні 1–5 класів.

Цього ж дня о 15‑ій Олександр Копелець у залі засідань міської ради зустрінеться з переможцями шкільних олімпіад, конкурсів та фестивалів. А на 16‑ту заплановане відкриття головної ялинки біля Центру культури.

25 грудня о 17‑ій для дорослих жителів міста в РЦКД виступить Заслужений артист України Михайло Грицкан.

За інформацією з «Вікіпедії, Михайло Грицкан — співак, актор кіно та музикант. У репертуарі співака пісні російською, українською та румунською мовами, написані в різних стилях: рок, поп-рок, поп, лірика і шансон.

Народився 8 березня 1966 року в селі Тереблече Глибоцького району Чернівецької області.

Виходить, що за виступ музиканта міська рада заплатить його продюсеру, фізичній особі-підприємцю Сергію Никифорцю, 75 000 гривень. Загалом подарунки і концерт коштуватимуть платникам податків 181 316 гривень. А от на ляльковий театр залишиться менше 15 000.

Запрошення на виступ народного артиста роздають у міській раді. Для тих, хто не отримав безкоштовного квитка, Олександр Копелець обіцяв поставити лавочки.

Нагадаємо, що на День міста хедлайнерами заходу був гурт «Пара нормальних». Їх виступ коштував міському бюджету 65 000 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2019, 09:02 | Кобеляки | Культура та освіта
1. Zorn / 19 грудня 2019, 11:13
Прочитав і знову засмутився. Неодноразово тут на сайті, у бесідах з депутатами міськради, з деякими аматорами сцени спілкуючись, вносив побажання концерти проводити силами працівників Центру культури та дозвілля. Вони професійно за кошти платників податків району займаються художньою самодіяльністю. От хай і відтанцьовують на свята. А ще є музична школа. Викладачі та й учні можуть порадувати глядачів своїми талантами.
2. Lion2020 / 19 грудня 2019, 22:32
Ая-яй компанія, ой-йой колектив...!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації