Вхід | Реєстрація

У тенісі зручний одяг не менш важливий ніж ракетка

У тенісі зручний одяг не менш важливий ніж ракетка

На сьогоднішній день у світі існує чимало захоплюючих спортивних ігор. У них грають індивідуально або командами по кілька чоловік. А за цим спортивним видовищем спостерігають мільйони людей по всій планеті.

Надзвичайно популярною грою являється великий теніс. Дослідники вважають, що цей вид спорту був відомий ще в Древній Греції і Римі. Щоправда, тодішні правила відрізнялися від сучасних, а м’яч відбивали палицею або рукою. Згодом про теніс заговорили в епоху Високого Середньовіччя. Що цікаво, грали в нього італійські священнослужителі. Місцем проведення слугував монастир, а кортом була кам’яна підлога. Служителі церкви одягали рукавички і били м’яч дерев’яними дощечками, що візуально нагадували ракетку. Моду на гру в теніс у італійців перейняли французькі вельможі. До кінця 1590-х років Париж став справжнім центром тенісного руху. У столиці Франції нараховувалося до трьох сотень площадок для гри. А професійних тенісистів було декілька тисяч. Причому в цей вид спорту грали і чоловіки, і жінки. На початку ХVІІ століття були затверджені офіційні правила гри в теніс. До речі, цей вид спорту завдячує своєю назвою не французам, а острівним англійцям, які перейняли в сусідньої держави хайпову гру. І м’яч подавав не гравець, а його асистент. А так, як у теніс грали в основу заможні люди, то й роль помічника виконували слуги.  

Із закритого приміщення тенісисти вийшли аж у 1870-х роках завдяки появі гумового м’яча. Так кам’яну підлогу змінив трав’яний покрив. Тоді ж у тенісі з’явилися стовпчики і сітка.  

Спеціальний одяг для тенісистів виник значно пізніше.

 

За одягом і аксесуарами — у Tennis Go

Сучасний теніс має кілка різновидів: великий (грають на корті) та настільний. Для спортсменів розроблені спеціальні м’ячі, ракетки і, звісно, форма. І їй, формі, відводиться особливе місце, адже матч може тривати від декількох хвилин до години і довше. Найдовший у історії тенісний матч тривав три дні, загалом спортсмени зіграли 11 годин. Якісний спортивний одяг і товари для тенісу купують на tennisgo.com.ua/tennis/odezhda. У інтернет-магазині Tennis Go завжди в наявності величезний вибір чоловічого, жіночого і дитячого спортивного одягу:

  • футболки,
  • шорти,
  • сукні,
  • юбки,
  • кепки,
  • кросівки та багато іншого.

У якісному спортивному одязі та взутті гравець почуватиме себе впевнено й комфортно.

Професіонали наголошують, що навіть коли в тебе в руках найкращі ракетка та м’ячик, без зручного одягу шанси на перемогу знижуються. Тому якщо ви граєте в теніс, інтернет-магазині Tennis Go має стати для вас другою домівкою.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2019, 13:07 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації