Вхід | Реєстрація

Фірмовий одяг із Америки став ще доступнішим

Фірмовий одяг із Америки став ще доступнішим

У відомій приказці говориться: зустрічають за одягом, а проводжають за розумом. Тому переважна більшість українців, незалежно від свого віку чи статі, бажають іти в ногу з модою. Звичайно, що більшість виробників одягу слідкують за своїми західними колегами, особливо — американцями. Адже саме в Сполучених Штатах успішно розвиваються десятки відомих у всьому світі брендів.

Для прикладу, коли по телебаченню транслюють тиждень французької чи італійської моди, глядачі задаються питанням: куди такий одяг можна надягати? Коли ж мова йде про відомі бренди спортивного чи міського одягу, кожен бажає, аби в його гардеробі було кілька зручних і якісних речей.

Запитайте сучасну молодь, який найбільший марка одягу "вуличної" чи хіп-хоп культури, і вони скажуть, що це — Eckо Unltd. А про виробника спортивних товарів, що має логотив у виді галочки, знають навіть літні люду, так як і в їхній шафі знайдеться пара кросівок від американської компанії Nike. А завершимо список всесвітньо відомих брендів ще однією фірмою, про одяг якої мріє кожен спортсмен. Українці, виховані в суворі радянські часи, котрі носили однотонні спортивні костюми, що швидше нагадували спідню білизну, та незручні гумові кеди, мріяли про одяг від Reebok.

Речі від цих та багатьох інших брендів сьогодні можна замовити безпосередньо з США. Американські сайти одягу стали такими ж доступними для українців, як і для жителів Штатів. І всі вони зібрані на одній платформі easyxpress.com.ua.

 

Без комісій і переплат

Звичайно, що в Україні працюють десятки магазинів, що пропонують одяг відомих американських брендів. Та в ціні кожної речі закладено оренду магазину, доставку з США, податки і збори. У результаті, вартість тих самих кросівок зростає в рази і коштують вони значно дорожче ніж в Штатах.

Фахівці рекомендують не переплачувати за речі й товари, а користуватись послугами сайту easyxpress.com.ua. Тут можна знайти усі американські сайти одягу, обрати потрібний товар і з допомогою консультантів замовити його за ціною, вказаною на екрані. Тим більше, що, завдяки сучасному судноплавному та повітряному транспорту, далека заокеанська країна стала досить близькою і замовлення прибуде в лічені дні. Тому не варто переплачувати за речі, виготовлені в Америці, і допомагати збагачуватися на вас українським магазинам, достатньо стати клієнтом easyxpress.com.ua.

Бажаєте виглядати стильно, модно і виділятися з натовпу, тоді одягайтесь у американських виробників. А вигідним посередником між вами буде easyxpress.com.ua.     


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2019, 19:08 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації