Вхід | Реєстрація

На пошту – за ліками

«Укрпошта» створює мережу державних аптек, розташованих у поштових відділеннях. Аптеки планують відкривати у віддалених районах міст та в селах. У Кременчуці такий пункт запрацює у поштовому відділенні № 16 в Крюкові, що по вул. Кіровоградській.

Безкоштовна доставка здоров’я
— На «Укрпошті» вирішили створити державну мережу аптек, тому що це особливо потрібно людям похилого віку або тим, які мешкають у віддалених районах. Коли листоноші розносять пенсію, до них часто звертаються з проханням придбати ліки. Вже не перший рік на пошті надають послугу «Ліки на замовлення», є спеціальний каталог, за яким можна придбати медпрепарати та косметичні засоби. Але таке замовлення треба надіслати на Київ, потім чекати кілька днів, а завдяки аптекам у кожному регіоні замовлення будуть виконуватися більш оперативно, тим паче, доставка додому безкоштовна, – розповідає про реалізацію ліків на «Укрпошті» інженер-маркетолог ЦПЗ № 2 Кременчука Марина Скорюпіна.
Кременчуцький ЦПЗ № 2 обслуговує Кременчук, Кременчуцький та Козельщинський райони. Усього Центру підпорядковані 62 поштові відділення. У двох із них заплановано відкрити аптечні пункти – у Кременчуці та в Козельщині. За словами Марини Скорюпіної, для нововведення потрібно забезпечити пункти працівниками та облаштувати приміщення стелажами і холодильником. Дату відкриття аптечних пунктів наразі не називають.

Планують помірні ціни на медпрепарати
«До кінця 2010 р. на базі поштових відділень України буде створено 500 аптечних закладів державної форми власності, в яких ліки продаватимуть за цінами, нижчими на 30%, ніж у комерційній мережі», – повідомляє сайт «УНІАН» про перспективи цінової політики «Укрпошти». Наразі в каталогах, які пропонують поштарі, ціни на ліки та косметичні засоби не найнижчі, у Кременчуці можна знайти і дешевше, але на пошті кажуть, що зручність послуги заперечувати складно. «Працівники пошти для себе теж купують ліки, хоч виходить трохи дорожче, але за каталогом зручно, – коментує Марина Скорюпіна. – Клієнтам така послуга дійсно потрібна, у цьому легко переконатися, зважаючи на ту кількість замовлень, яку приймають наші працівники. Щомісяця надходить до 3 тис. заявок, переважно з сільських районів. Найчастіше листоношам замовляють ліки від тиску, від болю у суглобах та в спині, жарознижувальні і протизастудні препарати».

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 15:29 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації