Вхід | Реєстрація

Шкіряне мереживо

Шкіряне мереживо
Aндріївський узвіз у Києві – найколоритніше місце, що згуртовує цікавих людей з оригінальними хобі. Саме тут «КП» знайшла Юрія Рубцова, котрий створює екстравагантний одяг. Незвичайна техніка дозволяє робити трикотаж зі шкіри.
— На перший погляд здається, що це звичайне в’язане плетиво, але матеріал, його фактура роблять речі самобутніми й ексклюзивними, – розповідає Юрій Георгійович. – Спочатку береться лист шкіри, я зазвичай використовую овечу. Зі шкіри вирізаю дрібні смужки, які потім поєдную за допомогою нитки. Загалом у цьому одязі мінімум швів, максимум зручності. Техніку й моделі вдосконалюю, експериментую з кольорами.
Вже 8 років кожні вихідні пан Юрій  – на Андріївському узвозі. Його витвори мають попит, у чоловіка є постійні клієнти, кілька навіть з Росії. Більшість моделей жіночі, але є й чоловічі. Ціни на таке вбрання – від 200 грн, залежать від щільності плетення та якості шкіри. А верхньої цінової межі, за словами автора, немає. Адже на замовлення майстер може зробити будь-який шедевр, наприк­лад, дивовижної краси вечірню сукню, всипану стразами. Це копітка, майже ювелірна робота. Над виготовленням найпростішої довгої сукні нещільного плетення Юрій Рубцов працює 2-4 тижні. Коштує такий виріб від 700 грн.


Автор: Анна Ліщук, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 15:36 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації