Вхід | Реєстрація

Тенісисти Кременчука

28 лютого у спортивному залі ВПТУ № 7 відбулися змагання з настільного тенісу серед дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання на призи громадської організації «Рідне місто».
Турнір відбувся за сприяння Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра», Почесним Президентом якого є Володимир Матицин. Юні спортсмени у напруженій боротьбі виборювали медалі у 2-х вікових групах. Серед дітей 1995-1996 рр. народження переміг Євгеній Ушаков, 2-ге місце зайняв Олександр Данько (обидва – ДЮК «Старт»), 3-тє місце посів Ігор Стеценко (ДЮК «Сузір’я»). Серед дітей 1993-1994 рр. наро­дження перемогу здобув Артем Сєдишев, на 2-му місці – В’ячеслав Шатній (оби­два  – ДЮК «Старт»), на 3-му – Владислав Литовченко (ДЮК «Сузір’я»). Першість у командному заліку виборов ДЮК «Старт» (педагог-організатор  – Людмила Тютюнник).
Виконавчий директор ГО «Рідне місто» Надія Борисова під час нагоро­дження побажала всім учасникам змагань високих спортивних досягнень та вручила переможцям медалі і призи. Окрім того, кожен учасник змагань отримав солодощі від адміністрації ОДЮК (директор – Юрій Твердохліб).

Автор: Віктор КРУК, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 15:43 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації