Вхід | Реєстрація

Купуй та подорожуй із вигодою для себе

Купуй та подорожуй із вигодою для себе

Як не прикро визнавати, але скільки б людина не працювала, у теперішньому житті їй не вистачить коштів на задоволення всіх потреб. Адже сучасний світ і технології розвиваються ледь не блискавично.

Посудіть самі. Ще кілька місяців тому ваш смартфон вважався достатньо функціональним, а сьогодні з’явився новий стандарт покоління мобільного радіозв'язку, який гаджет не в змозі підтримувати. Зовсім недавно вам вистачало телевізора з пультом керування, а тепер у кожному домі дивляться ТВ з плоским екраном, можливістю підключення до Інтернету і багатьма іншими функціями. Декілька років тому головними критеріями при виборі пилососа були гучність та сила всмоктування пилу, а зараз їх замінюють на роботизовану техніку, що самостійно виконуватиме прибирання.

Та що там говорити, коли з підписанням безвізового режиму між Україною та Євросоюзом в нас з’явилась можливість вільно подорожувати більш ніж у 30 країн світу, не чекаючи місяцями на дозволи.

Звичайно, що на покупки і подорожі потрібні гроші. А їх не завжди вдається розрахувати. Тим більше, що в магазинах проводяться різноманітні акції, а туристичні оператори пропонують "гарячі" подорожі. Тобто, з’являється можливість придбати товар чи послуги, суттєво зекономивши.

 

Лише суцільні переваги

У таких випадках на допомогу приходять мікрофінансові організації, що надають кошти в кредит онлайн без відмов та дзвінків. Брати позику в МФО надзвичайно вигідно, адже:

  • клієнт отримує кошти терміново, не відстоюючи кількагодинні черги в банках;
  • потрібна сума надходить на карту замовника, тобто, не потрібно чекати кілька діб на її виготовлення;
  • жодних нудних дзвінків операторів, які перевіряють всіх членів сім’ї і телефонують почергово кожному з них, цікавлячись, наскільки клієнт порядна людина;
  • протягом 24 годин, без перерв на обід, інкасацію чи незрозумілих збоїв у роботі банківської системи;
  • достатньо зателефонуваати з мобільного чи подати заявку з ноутбука, без поїздок через усе міст чи в сусідній населений пункт,  мобільного телефону або ноутбука.
  • суму клієнт обирає сам, а також і термін її повернення;
  • відсутність переплат при вчасному закритті кредиту.  

Отож, запам’ятайте: доки ви ще продовжуєте обдзвонювати знайомих чи ходите від однієї банківської установи в іншу в надії отримати потрібні кошти, речі, техніку чи квитки на відпочинок, що вам сподобались, уже придбав хтось інший.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2020, 10:02 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації