Вхід | Реєстрація

Відбулися загальноміські батьківські збори

Окрім батьків учнів випускних класів, участь у заході взяли представнки міського управління освіти, психологи. Говорили доповідачі про умови зовнішнього незалежного оцінювання, а також ознайомили присутніх з функціонуванням сайту управління освіти, на якому можна дізнаватися усі нововведення у сфері.
Зустрічі представників міського управління освіти з головами батьківських комітетів шкіл стали традиційними. Адже у ході таких діалогів сторони мають змогу вирішувати нагальні питання, що хвилюють батьківську громаду, окрім цього – координувати діяльність усіх учасників навчального процесу.
Цього разу головним питанням порядку денного стала підготовка випускників шкіл до зовнішнього незалежного оцінювання. Зокрема, заступник завідувача міським методкабінетом Олександр Береговий розповів батькам, які документи необхідно готувати для проходження тестування та коли воно відбуватиметься. Зокрема, говорить фахівець, пробні тести 11-класники матимуть змогу скласти 13 та 20 березня. Проходити зовнішнє незалежне оцінювання учні повинні мінімум з 3 предметів, а от вступати випускник має право максимум до 5 вишів. Усі ж спірні питання можна уточнювати, зокрема, на сайті Міносвіти і науки України.
Презентували на засіданні і веб-ресурс Полтавського міського управління освіти – osvita.poltava.ua. Тут - уся інформація, котра хвилює учнів міських шкіл та їх батьків.
Наостанок завідуюча Центром практичної психології та соцроботи міського методичного кабінету Тетяна Горошко повідомила про пріоритетні напрямки роботи очолюваної нею організації. Працюють же практикуючі психологи як з учнями, так і з їх батьками.
Тетяна Горошко, завідуюча Центром практичної психології і соціальної роботи:
- Працюючи з цими категоріями, ми намагаємося, по-перше, оптимізувати діяльність психологічних служб, по-друге, підвищити рівень психологічної компетентності всіх учасників навчально-виховного процесу, а також намагаємося формувати психологічну культуру у нашому місті.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 15:45 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації