Вхід | Реєстрація

Коли курс валют можна забронювати

Коли курс валют можна забронювати

У класиці радянського кінематографа, фільмі "Іван Васильович змінює професію", була вжита фраза, яку і сьогодні чимало людей полюбляють використовувати в побуті. Так от, у одній зі сцен фільму злодій Жорж Милославський, обкрадаючи квартиру стоматолога Антона Шпака, закликає громадян зберігати гроші в ощадній касі. До речі, у такий спосіб влада нагадувала глядачам про надійність і перевагу відповідних фінансових вкладень.

Сучасні українці віддають перевагу збереженню коштів у іноземній валюті. Адже, як не прикро це констатувати, долари та євро більш захищені від фінансових коливань, ніж українська гривня. І тому жителі нашої країни, зібравши певну суму вітчизняних коштів, намагаються обміняти її на іноземні. І, звичайно, якомога вигідніше. Тому постійно цікавляться, який курс валют на сьогодні? І не важливо, де знаходиться людина, у Кобеляках чи Чернівцях, головне — вигідно обміняти гривні. Тим більше, що із отриманням Україною безвізового режиму наші громадяни можуть без проблем відвідувати 130 країн світу, у яких розраховуються як доларами, так і євро.

Цікаво, що свій курс валют чорний ринок має, але надійними кошти, обміняні на вулиці, складно назвати.

 

«Сам переконався у надійності обмінного пункту і раджу іншим»

Цю історію розповів житель Кобеляк Сергій Іваненко. Чоловік тривалий період збирав кошти на легковий автомобіль. Довго підбирав модель, та врешті зупинився на Дачії Дастер. Домовився, що кросовер йому ввезуть із Румунії. Та, за старою звичкою, збирав гривні.

Зі слів чоловіка, угода мала відбутися в Чернівцях. Коли приїхав у місто, згадав, що потрібно обміняти гривні. Почав на вулицях шукати вивіски "обмінник Чернівці" чи щось на зразок "обмін валют Чернівці".

— Відверто кажучи, я й серйозних сум ніколи не обмінював. Так, на подарунок міг кілька сотень доларів за гривні купити. І робив це у одному з кобеляцьких банків. Навіть запанікував, чи курс валют в Чернівцях не нижчий за той, що вдома, — говорить Сергій. — Уже почав жалкувати, що не заїхав вдома до когось із "міняйлів", адже про долари думка прийшли лише ввечері, коли всі банки були закриті.

Зупинивши автомобіль, Сергій почав шукати в телефоні номер знайомого "міняйли"

— Думаю, а раптом він спілкується з "колегами по цеху" із інших міст. Не може ж їх не цікавити, який курс валют чорний ринок Чернівці пропонують. Та потім скористався підказками інтернет-пошуковика і знайшов надійний обмінний пункт.

Як пояснив чоловік, надійність компанії заключається в тому, що вона має власний сайт https://obmin.chernivtsi.ua/. Веб-сайт не являється онлайн обмінником. Компанія має в Чернівцях власний обмінний пункт готівкової валюти. При цьому відвідувач інтернет-ресурсу має можливість не лише переглянути курс валют, а й забронювати його на цілу годину. Потім обміняти необхідну суму безпосередньо у відділенні.

— Гривні я обміняв у KIT GROUP. Автомобіль успішно придбав. Продавець виявився порядним і Дачія дійсно відповідала фото, — каже Сергій. — Тому раджу всім, хто відвідає історичну столицю Буковинського краю і матиме необхідність обміняти кошти, дізнаватися курс валют Чернівці на сьогодні на https://obmin.chernivtsi.ua/. Сам переконався у надійності обмінного пункту і раджу іншим.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2020, 12:06 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації