Вхід | Реєстрація

Іменинник 84-річний ветеран Новосанжарської міліції Карпенко Федора Кириловича

Другого березня виповнилося  84 роки ветерану Новосанжарської міліції Карпенко Федору Кириловичу, який проживає в селі Мала Перещепина Новосанжарського району. З Днем народження вітали його за місцем проживання начальник Новосанжарського райвідділу Сергій Анатолійович Махно, заступник начальника з кадрового забезпечення  Віктор Вікторович Загорулько та голова ради ветеранів Євтушенко Микола Пимонович.
Усе його життя віддане служінню народу, боротьбі зі злочинністю у всіх її проявах.  Федір Кирилович Карпенко – знана в народі людина. Учасник  Великої Вітчизняної війни, інвалід першої групи, ветеран внутрішніх справ з 50 – річним стажем, полковник міліції.
Обіймаючи посаду дільничного інспектора міліції  Малоперещепинської, Пологівської та Крутобалківської сільських рад, Федір Кирилович зарекомендував себе вмілим організатором боротьби зі злочиністю та проведенню правовиховної роботи серед населення. Акуратний, освітчений, ерудований, щирий, підтягнутий, завжди в форменому одязі, він користується повагою і авторитетом серед односельців. Практично всі злочини, деякі з яких просто вражали зухвалістю і жорстокістю, були розкриті.
Після виходу на заслужений відпочинок Федір Кирилович продовжував вести активну роботу серед населення, особливо з підростаючим поколінням. Активно і цілеспрямовано працював з радою ветеранів Новосанжарського РВ, часто виступав перед молодими працівниками міліції, ділячись своїм багатим досвідом. Важка хвороба дала про себе знати, та не зломила його – мужньо переносячи її, не втрачає оптимізму та бадьорості духу, цікавиться життям села, області, державними справами, і звичайно ж, радіє успіхам своїх молодих колег – правоохоронців.

Автор: Оксана Грузін, Інспектор по звязказ з населенням та ГФ Новосанжарського РВ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 15:52 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації