Вхід | Реєстрація

Полтавські патрульні упіймали водія із підробленим посвідченням

Полтавські патрульні упіймали водія із підробленим посвідченням

Посвідчення водія з ознаками підробки виявили сьогодні полтавські патрульні

Під час патрулювання вулиці Сакко, близько 13-ї години, екіпаж поліції помітив автомобіль Daewoo Lanos, водій якого порушував правила дорожнього руху.

Керманич пред’явив для перевірки посвідчення водія, яке одразу викликало у патрульних сумнів щодо його справжності. Спосіб нанесення інформації, шрифт та невідповідність пошуковим базам даним – все це свідчило про ймовірну підробку документу.

Чоловік зізнався, що був позбавлений судом за керування напідпитку і надав охоронцям порядку свій паспорт, де були зазначені його справжні дані.

Патрульні винесли на чоловіка постанови за ст.121 (Керування транспортним засобом, що мав технічні несправності) КУпАП та за ст.126 (Керування особою, яка позбавлена права керування) КУпАП.

Також інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка з’ясовує подальші обставини справи.

Патрульна поліція на варті безпеки та порядку!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня 2020, 11:21 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації