Вхід | Реєстрація

Правоохоронці встановили особу причетну до заволодіння автомобіля марки «Москвич»

Правоохоронці встановили особу причетну до заволодіння автомобіля марки «Москвич»

Дана подія трапилась 12 грудня 2019 року. До Кобеляцького відділу поліції звернувся 39-річний чоловік про те, що в м. Кобеляки у нього викрали автомобіль марки «Москвич» бежевого кольору. Транспортний засіб потерпілий залишив навпроти магазину в м. Кобеляки, та пішов у своїх справах, а повернувшись через деякий час автомобіля на місці уже не було.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що незаконне заволодіння транспортного засобу скоїв 32-річний мешканець м. Кобеляки, раніше судимий.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 статті 289 Кримінального кодексу України («Незаконне заволодіння транспортним засобом»).

На даний час особі, яка вчинила дане правопорушення оголошено підозру.

Транспортний засіб повернуто власнику.

На даний час здійснюються кримінально процесуальні дії для скерування справи до суду.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня 2020, 12:22 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації