Вхід | Реєстрація

Альтернатива супутниковому ТБ існує

Альтернатива супутниковому ТБ існує

Останні кілька місяців власники медіагруп «1+1 media», «Медіа Група Україна», StarLightMedia та Inter Media Group попереджають глядачів, які дивляться супутникове телебачення у вільному доступі, про кодування сигналів своїх каналів. Отож, через п’ять днів супутник не зможе транслювати більше двох десятків найупізнаваніших українських телеканалів. У відкритому доступі залишаться виключно новини та інформаційні телепередачі. До цієї категорії відноситься державне, обласне й регіональне ТБ.

Щоправда, власникам супутникових антен і тюнерів запропонували альтернативу. Вони можуть і надалі використовувати антени, а от приставку доведеться замінити. Звичайно, що не безкоштовно. За новий тюнер зі спеціальним модулем доведеться викласти 1100 гривень. Далі власник нового приймача з маркуванням УТБ зобов’язаний обрати оператори. Їх два. Базові пакети операторів коштують 39 та 49 гривень на місяць. За цю щомісячну плату користувач фактично поверне собі право дивитися все ті ж канали, що й до закодування. Тому більшість любителів телепередач, фільмів і серіалів обирають додаток Світ ТВ. Так як його можна встановити на всіх пристроях: від телевізора й комп’ютера до планшета і смартфона. Тим більше, що sweet.tv має ряд переваг над звичайними тюнерами, що створені для того, аби «викачати» з глядачів додаткові кошти.

 

Світ ТВ — дивись світові прем’єри першим

Sweet.tv пропонує користувачам унікальну можливість. Протягом семи днів вони мають можливість безкоштовно дивитися 250 телеканалів та новинки кіно й серіалів.

Щомісячна плата для абонентів є досить символічною, лише 80 гривень на місяць, зважаючи на об’єм інформації, що надається в додатку.

Користувач оплачує лише один тарифний план, а переглядає улюблене ТВ на найбільш зручному для нього пристрої. Кожен член сім’ї може одночасно скористатися додатком, перебуваючи в різних кімнатах. Забудьте про рекламу, обирайте відео у форматі FullHD.

Крім улюблених телеканалів Світ ТВ пропонує величезну картотеку кінострічок. До того ж їх можна дивитися в зручний час, зупиняти, а згодом продовжувати перегляд. Також узяти улюблений фільм у дорогу.

 

Дешевше не буде

Паралельно телеглядачам повідомляють, що вони можуть придбати приставку Т2, що транслює цифрове телебачення. Насправді, із заявлених 32 каналів працюють лише 24, а розважальних і того вдвічі менше. Ціна такої приставки близько 400 гривень, але до неї слід під’єднати телевізійну антену. Це теж додаткові витрати.

Альтернатива супутниковому ТБ існує. Та якщо ви не уявляєте своє життя без розважальних програм і новинок кіно, встановлюйте додаток Світ ТВ.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2020, 12:00 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації