Вхід | Реєстрація

Кому вініри, а кому імпланти

Кому вініри, а кому імпланти

Стоматологія є однією із тих розділів медицини, де науково-технічний прогрес має особливий вплив. Досягнення науки, а з нею і розвиток нових технологій дають можливість нинішнім стоматологам ледве не кожного року пропонувати своїм пацієнтам нові й нові послуги, рятувати і відновлювати зуби, які ще десятиліття тому їх колеги занесли б у розряд безнадійних. Окрім того зростаюча конкуренція на ринку відповідних послуг призвела до того, що стоматологічні послуги, які донедавна вважалися ледве не елітними стали цілком демократичними по цінах. Зараз практично голлівудську посмішку може собі дозволити практично будь-який українець. При цьому людям зовсім не обов’язково економити на всьому і, як кажуть , «класти зуби на поличку». Ні, зуби потрібно показувати кваліфікованому стоматологу, помірно платити за послугу і насолоджуватися життям без болю.. В сучасних столичних клініках на зразок  «Білобров» вже давно не просто лікують зуби позбавляючи паціентів надокучливого болю і в’їдливого карієсу, а буквально відновлюють їх із нічого. Окрім лікування  київські стоматологи  ставлять вініри на зуби, імпланти, традиційні коронки.

 

Майже гамлетівське запитання

Зараз навіть трапляються випадки, коли потенційним клієнтам стоматологів без сторонньої допомоги важко, навіть неможливо, зробити дійсно правильний вибір. Що ставити вініри чи коронки – це запитання вже можна занести в розряд гамлетівських. Хоча кваліфікований стоматолог зможе досить швидко і доступно пояснити відмінність одної послуги від іншої. Скажімо, якщо у пацієнта проблеми із жувальними зубами, то йому не обійтися без коронок, а той цілого мосту. Якщо ж, потрібно пролікувати і покращити естетику «зони посмішки», то цілком достатньо поставити сучасні вініли. Навіщо ж псувати здорові зуби обточуванням, якщо можна наклеїти на фронтальну частину  легкі і зручні  керамічні накладки. Легко, швидко і безболісно.  І зуби залишаться цілими і гаманець не надто схудне. Ті ж, у кого на картці є пристойна сума грошей, можуть запропонувати вініли із цирконію.

Нібито все просто. Але виключно для фахівця, який цінує не лише власні час і гроші, а й здоров’я пацієнта. Адже надавши якісну і ґрунтовну консультацію можна розраховувати на те, що людина звернеться і за послугою. І не один раз. Адже зуби, на жаль, мають здатність хворіти. Так що для хороших стоматологів роботи вистачатиме завжди.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації