Вхід | Реєстрація

У Миргороді викрили нарколабораторію

У Миргороді викрили нарколабораторію

Фігурант не лише виготовляв та зберігав наркотики, а й надавав місце для вживання наркотичних засобів та психотропних речовин наркозалежним особам. Під час санкціонованого судом обшуку у фігуранта вилучено полімерні пакети з речовинами, схожими на «канабіс» і «амфетамін», а також пристрої для вживання наркотиків, прекурсори та лабораторне обладнання для виготовлення психотропних речовин.

Працівниками управління протидії наркозлочинності поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Миргородської місцевої прокуратури, із залученням для проведення моніторингу працівників факультету №4 (кіберполіція) Харківського Національного університету внутрішніх справ (за сприяння декана факультету - підполковника поліції В’ячеслава Маркова), встановлено, що 35-річний чоловік у орендованому приміщенні в місті Миргород організував та утримував місце для незаконного виготовлення психотропної речовини «амфетамін» з використанням лабораторного обладнання. 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин без мети збуту). Також вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за трьома статтями Кримінального кодексу України: 311 (Незаконне виготовлення та зберігання прекурсорів); 313 (Привласнення обладнання для виготовлення наркотичних засобів); 317 (Організація та утримання місць для незаконного вживання чи виготовлення  наркотичних засобів). Санкція статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Триває досудове розслідування.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2020, 10:45 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації