Вхід | Реєстрація

Прогресивний 9-А

Прогресивний 9-А
Творчі інтелектуали – вважаєте, неможливо? Помиляєтесь, це вам доведе кожен учень 9-А ліцею № 4, який минулого тижня став переможцем проекту «Ми – клас!» від ГО «Рідне місто» та Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра».
Нагадаємо, у ліцеї № 4 всі старшокласники навчаються за кількома професійними спрямуваннями. Наші герої – математики. Проте схильність до точних наук не заважає їм писати вірші та картини, танцювати, співати і займатися спортом. До речі, останнє вміння непогано продемонстрував у турнірі з боулінгу у ТРК «Європа» Ілля Мелованов. Він став рекордсменом змагання, набравши 166 очок.
Королева наук – математика, прихильно ставиться до своїх «підданих». 9-класники ставали неодноразовими призерами олімпіад різних рівнів. До речі, досвід школярів буде корисним іншим старшокласникам та їхнім батькам. У 9-А є власний Інтернет-сайт, де розміщуються всі оцінки учнів та зауваження вчителів, а ще фотографії зі спільного дозвілля. Класний керівник Анна Спічка пообіцяла, що і фотки з боулінгу неодмінно з’являться на сайті найближчим часом.

Євгенія Кривенко:
— Ми постійно працюємо над собою, намагаємося досягти чогось у житті. Беремо участь у різних конкурсах, олімпіадах, розвиваємо таланти. У нас є Марія, вона пише чудові вірші, багато дівчат танцюють, співають. А Дмитро взяв першість в обласній олімпіаді з інформатики.

Дмитро Овчаренко:
— Не знаю, напевно. Ми  – кращий клас, тому що вміємо ставити перед собою цілі і досягати їх. Зараз я планую зайняти призове місце на Всеукраїнській олімпіаді, яка пройде 20 березня.

Автор: Інна НІКОЛАЄНКО, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 16:06 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації