Вхід | Реєстрація

Забудьте про незручні й габаритні дивани, купуйте м’які крісла і створюйте особливий інтер’єр

Забудьте про незручні й габаритні дивани, купуйте м’які крісла і створюйте особливий інтер’єр

Інтер’єр житлового будинку чи офісу багато в чому залежить від меблів, що знаходяться в приміщенні. Адже їх зовнішній вигляд і дизайн формує загальну картину кімнати. Та головна функція предметів житла — забезпечувати комфорт. Тому при виборі меблів слід враховувати не лише їх візуальний вигляд, а й зручність та габарити. Адже найпоширенішою помилкою, яку допускають покупці, являється розмір м’яких меблів. У більшості випадків вони розглядають дивани, забуваючи, що крісла мають те ж функціональне призначення, займають значно менше місця та виділяються різноманіттям моделей і матеріалів, з яких виготовляються. Тим більше, що в кріслі зручно вмоститися як удома перед телевізором чи за книгою, так і в офісі під час розмови над серйозним проектом. Не говорячи про заклади громадського харчування, салони краси і таке інше.

У перевагах м’яких крісел нам допоможуть розібратися представники компанії Євродиван. Оскільки саме ця компанія пропонує широкий асортимент диванів і крісел, ліжок та матраців, корпусних меблів, столів і стільців. Ознайомитися і моделями й варіантами крісел та придбати меблі, що сподобалися, компанія пропонує на власному офіційному сайті https://eurodivan.com.ua/ua/kresla/.

 

М’які крісла обирають і для салонів краси, і для кабінетів

Як розповіли фахівці компанії Євродиван, на сьогоднішній день найбільш популярними виробниками меблів вважаються українські та польські підприємства, а найпопулярнішим брендом — "Softa".

У залежності від сфери застосування дивани поділяються за механізмами трансформації.

Не розкладні меблі частіше за все використовують у громадських закладах і офісах. Найоптимальнішим варіантом є крісла-реклайнери. Адже вони обладнані механізмом для трансформації. Їх друга назва "меблі для релаксації". У; таких кріслах піднімається підставка для ніг і опускається спинка. До того ж крісло трансформується в напівлежаче або й горизонтальне положення. Розкладні меблі у основному купують для побутових потреб, так як вони займають мало місця, а при необхідності перетворюються в зручне повноцінне ліжко для сну.

Для оббивки виробники використовують тканини, еко-, штучну або натуральну шкіру.

Для того, аби зекономити якого більше місця і створити унікальний дизайн, виготовляються крісла без підлокітників.

Дизайнери створюють більше десяти стилів м’яких крісел: класичні, сучасні, бароко, прованс, скандинавські й багато інших моделей. Враховуючи таке різноманіття варіантів, кожен клієнт обере для себе найбільш оптимальні меблі.

Забудьте про незручні й габаритні дивани, купуйте м’які крісла і створюйте особливий інтер’єр.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2020, 14:24 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації