Вхід | Реєстрація

Полтавці масово скуповують гумові чоботи

Чи то через загрозу підтоплення, чи то через моду — цього навіть самі продавці точно сказати не можуть — проте наразі гумові чоботи дуже популярний вид взуття.
Тож попит, а відповідно й ціни, на них значно виросли. За словами власників торгових палаток та реалізаторів, за останні два тижні ціна на чоботи виросла приблизно на 30%.
Якщо найдешевші раніше коштували 50 грн., то зараз їх можна придбати щонайменше за 65 грн.
Полтавські продавці чобіт, які закупляють товар у Харкові, скаржаться, що тепер їм доводиться вистоювати у чергах по 2-3 години.
Як розповіла власниця однієї з палаток на Центральному ринку Полтави, українські замовники просто не оцінили реальної ситуації і замовили меншу партію чобіт, ніж є реальний попит на них. Саме тому чоботи зараз у дефіциті. Найбільша проблема з розмірами від 30 до 36.
Зазвичай, всі чоботи у продажі китайські. Лише інколи трапляються польського виробництва.
Фасони та ціни на ринку і у магазинах - різноманітні. Зокрема, у реалізаторів на Центральному ринку дитячі чобітки коштують 120 грн. За дорослі ж, «гламурні», доведеться викласти від 255 до 290 грн. Зате вибір саме для модниць: леопардові, у смужечку, різнокольорові... І сухо, і стильно!
Ціна ж у продавців, які торгують за межами центрального ринку, на вулиці, нижча. Там звичайні гумові чоботи можна придбати за 65-80 грн., а модні (силіконові) за 210-230 грн.
Продавці стверджують, щодня продають від 5 до 7 пар, а в особливо сприятливі дні - і по 20 буває.



Автор: www.poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 16:20 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації