Вхід | Реєстрація

Як не порушити закон через недосвідченого бухгалтера

Як не порушити закон через недосвідченого бухгалтера

Кожен підприємець, який працює на території України, має вчасно сплачувати податки і здавати звітність у фіскальну службу. Та яким сумлінним платником податків не був би підприємець, у законодавстві постійно відбуваються зміни, за якими суб’єкт господарювання фізично не може прослідкувати. До того ж слід вести документообіг, правильно заповнювати звітності, відправляти їх за посиланням і так далі. Тому без кваліфікованого спеціаліста-бухгалтера не може обійтись ні фізична, ні юридична особа.

Звичайно, введення нової одиниці в штат працівників тягне за собою додаткові витрати. Не говорячи вже про власний кабінет, комп’ютерну техніку, відпустку, оздоровчі та одного або двох помічників. Тим більше, що професіоналів знайти досить складно і часто доводиться брати на роботу молодих спеціалістів, без належного досвіду роботи. А в результаті виявляється, що через неправильно подану звітність чи заповнену документацію, підприємець буде відповідати перед законом. 

На сьогоднішній день чимало підприємців користуються послугами бухгалтерського аутсорсінга. Тобто, звертаються на платній основі до кваліфікованих фахівців, які виконують усі бухгалтерські операції та звітуються про результати діяльності компанії.

 

Від реєстрації, до звітності й ліквідації

Розуміючи потребу в кваліфікованих бухгалтерах, фахівці об’єднуються у спеціалізовані компанії, що займаються веденням бухгалтерії різних підприємств. Адже законодавство ніяким чином не зобов’язує власникам бізнесу, наймати в штат бухгалтера. При цьому, працюючи на умовах аутсорсінга, підприємець зможе проконсультуватися в спеціаліста з усіх питань, що хвилюють його.

Бухгалтерські компанії, зазвичай, мають у штаті декілька працівників. І тому підприємець, який замовляє послуги, може не хвилюватися, що спеціаліст зі справ його компанії захворіє. Так як його замінить інший фахівець.

Але радитися з бухгалтером необхідно ще на стадії, коли підприємець лише планує започатковувати справу. Без консультацій фахівця жоден бізнесмен не зможе обійтись.

Надійніше, коли бухгалтерську звітність підприємства спеціаліст веде з моменту заснування.

Підприємці столиці і Київської області переконалися в професіоналізмі фахівців компанії Центр Бухгалтерського Обслуговування. На офіційному сайті компанії https://help-booh.com.ua/ вказано, що їх спеціалісти ведуть не лише бухгалтерський облік підприємств, а й кадровий та податковий.

Крім того, допомагають зареєструвати підприємство і ліквідувати його. Навіть ведуть справи компаній, що залучають іноземні інвестиції. 

Отож, якщо підприємець не бажає порушувати закон через недосвідченого бухгалтера, йому варто скористатись аутсорсінгом.

  1. Не потрібно витрачати зайві кошти на утримання бухгалтера.
  2. Ніяких лікарняних під час здачі річної звітності.
  3. Упевненість у роботі фахівців.
  4. Кваліфіковані консультації.
  5. Робота з іноземними інвестиціями.

Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2020, 17:56 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації