Вхід | Реєстрація

Навчіться правильно рекламувати свої товари і послуги

Навчіться правильно рекламувати свої товари і послуги

Кожен успішний підприємець знає, що для того, аби товари чи послуги мали попит серед споживачів, їх необхідно правильно подати. А ефективніше за все це зробити з допомогою популяризації продукту. А найефективніше поширити інформацію допоможе реклама. Не дарма ж говорять, що реклама являється двигуном торгівлі.

Навіть у часи Радянського Союзу, коли держава була монополістом у всіх галузях та сферах, керівництво вдавалося до популяризації послуг. Яскравим приміром є комедія "Іван Васильович змінює професію". У сцені, коли злочинець Жорж Милославський проникає в квартиру стоматолога Антона Шпака, він знаходить у сейфі пачку радянських рублів. І радить глядачам зберігати свої кошти в ощадній касі. У такий спосіб злодій рекламує ощадкасу, яка виступає гарантом збереження грошей.

На сьогоднішній день різноманіття реклами просто вражає. Про різноманітні товари й послуги споживачі дізнаються з:

  • плакатів із зображенням продукту та короткою інформацією про нього;
  • оголошень у засобах масової інформації, спеціально відведених місцях;
  • відеокліпів, де вдячні споживачі радять спробувати товар і переконатися в його якості;

Одним слово, виробники реклами використовують всі можливі способи, аби зацікавити потенційних клієнтів.

 

Досить розклеювати оголошення на стовпах

Декілька років тому такі слова як "маркетинг", "менеджмент" чи бізнес-аналітика викликали розгубленість у підприємців. Та зараз вони стали синонімом вдалого ведення бізнесу. І значну роль у цьому процесі відіграла освітня платформа LABA. Адже вона об’єднала викладачів, які є не лише теоретиками, а й видатними практиками. Тобто, кожен із них досяг значних успіхів у різних галузях. Навчити правильно рекламувати товари і послуги слухачам платформи допомагатимуть PR-менеджери, фахівці з маркетингу мобільних додатків, створення бренду та масових комунікацій. Вони не схожі на лекторів, що навчають як бути успішними, при цьому самі беруть десятирічний кредит на бюджетне авто. Викладачі платформи LABA бажають передати свої вміння, знання і спостереження іншим, аби наша країна стала заможною і з нею по-справжньому рахувалися передові європейські і світові держави. Увесь курс навчання проходить із невідривною практикою, оскільки лише в такий спосіб викладачі зможуть зрозуміти, наскільки слухач засвоїв інформацію та як зможе застосувати її в бізнесі.   

Отож, досить розклеювати оголошення на стовпах, навчіться ефективно вести підприємницьку діяльність разом із платформою LABA


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2020, 12:21 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації