Вхід | Реєстрація

Тато, мама і я – дружна спортивна сім'я

Тато, мама і я – дружна спортивна сім'я
Здоров'я дитини починається в сім'ї. Саме родина відіграє вирішальну роль в опануванні знань з основ здорового способу життя та переходу їх у стійкі переконання, вироблення навичок і вмінь, а школа всіляко сприяє, аби дитина ставала сильнішою, міцнішою, витривалішою. Тому спільна праця школи і сім'ї має вирішувати проблему формування фізичного здорового молодого покоління.
Вже стало доброю традицією в День захисника Вітчизни, 23 лютого, проводити в Гадяцькій спеціалізованій школі І-Ш ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова змагання між родинами.
Це свято тепла, гри, розваги, свято сім'ї. Організатором і ведучою змагання «Тато, мама і я - дружна спортивна сім'я» була заступник директора з виховної роботи Т.П. Рубан, музичне оформлення забезпечив В.В. Рубан.
Шість сімей взяли участь у змаганнях. Матусям довелося згадати дитинство і пострибати через скакалки, а татам - швидко побігати, набиваючи м'яча. У конкурсі «Звивиста доріжка» взяли участь Подсадний С.В., Бредун М.В., Субота І.П., Драчук A.B., Дубовицький С.І., Цілуйко О.С. У конкурсі «Стрибунці» змагалися мами: Дем'янець Т.В., Галактіонова О.В., Верещака А.Д., Дубовицька О.С, Драчук С.Г., Субота Ю.І. Діти взяли участь у грі «Влучний стрілець». Допомагали і показували, як правильно виконувати вправи і рухи, вчителі фізичної культури А.О. Соловйов, В.А. Григорович зі своїм помічником В. Вербою (учень 11-Б класу).
Кожна родина зуміла не тільки наполегливо змагатися, а й гарно відпочити. Свято проходило в дружній, доброзичливій атмосфері.
Важко було визначити переможців. Журі (Н.А. Оніщенко, С.І. Астапчик, В.П. Глухота, В.М. Бондаренко) врахувало всі старання сімей. Перше місце виборола сім'я Драчуків з сином-третьокласником Ростиславом. Друге місце посіли родини Суботи з донькою-третьокласницею Діаною та С.І. Дубовицький з учнем четвертого класу Хомою Пироговим. На третю сходинку піднялися сім'ї Дем'янців з сином-першокласником Дмитром, Цілуйків з донькою-другокласницею Олександрою та Галактіонових з донькою-другокласницею Анастасією.
На згадку діти отримали грамоти, подарунки, солодощі і теплі слова подяки від директора школи Л.А. Буряк.

Автор: М. П. Анадолова, вчитель початкових класів, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 10:39 | Гадяч | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації