Вхід | Реєстрація

«Сігма» для мисливців, рибалок та городників

«Сігма» для мисливців, рибалок та городників

Сучасні гаджети, а це передусім смартфони, мають безліч переваг,що роблять життя людей зручнішим. Передусім – це можливість миттєво і у будь-якому місці, отримувати і передавати інформацію. І не важливо про що саме йде мова, чи то про звичайну телефонну розмову чи про доступ до  соціальних мереж та географічних карт. Тому у нинішньому світі люди вже не уявляють свого існування без смартфонів, айфонів та інших аналогічних пристроїв.

Але, як і на Сонці бувають плями, так і у смартфонів існують недоліки. Ще кілька років тому чимало українців скаржилися на те, що їх вірні електронні друзі є занадто тендітними. Гаджети далеко не завжди витримувати досить жорсткі умови експлуатації. Адже далеко е завжди ними користуються виключно в комфортних офісах чи вузівських аудиторіях. Але після того, як з’явилася можливість купити захищений телефон в Україні, фактично був знівельований і цей недолік. Кмітливі підприємці швидко зрозуміли запит певної частини суспільства і налагодили випуск і продаж смартфонів, які можуть витримати найжорсткіші умови експлуатації.

Захищені телефони миттєво завоювали популярність серед людей, які ведуть активний спосіб життя і часто потрапляють в ситуації, якщо не екстремальні,то далекі від звичного комфорту сучасного мегаполісу. Погодьтеся, що десь в полі, лісі чи на водоймі, коли ллє дощ, дме вітер, температура повітря варіюватися від розпеченого плюса до зашкварного мінуса, а у користувача просто немає часу і можливості брати трубку ідеально вимитими руками, у пригоді стають саме брутальні смартфони. Саме такі, які продаються під торговою маркою «Сігма».  Вони можуть падати на землю, їх може заливати водою, по них можуть проїжджати автомобілі, але вірний друг- зв’язківець не зрадить у будь-якому випадку. Аби лише зарядки на батареї вистачало.

Просту і надійну продукцію від Sigma mobile прсто обожнюють мисливці, рибалки і люди, які багато часу проводять в саду чи на городі. Вони кажуть,що кнопковий «броньований» телефон – це саме те, що їм потрібно. Адже водити пальцем, засмальцьованим у жирі, лусці чи землі, зовсім не зручно. А кнопки «Сігми» не підведуть, сам телефон ре трісне, не лусне, не заключить від переляку. А те, що ці гаджети досить великі і важкі… Дехто із цього навіть жартує: « Зате дружина загадково посміхаючись, може казати продругам, що в її чоловіка такий великий…»


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2020, 10:51 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації