Вхід | Реєстрація

За тиждень навіть Хмельницьку область не об’їдеш

За тиждень навіть Хмельницьку область не об’їдеш

Щороку значна кількість жителів нашої країни літають і їздять на відпочинок у різні країни світу. Повернувшись, вони розповідають про архітектуру міст, де побували, і незабутню  природу країни. Та під час розмови виявляється, що в Україні ці люди відвідували лише столицю й Львів. І зовсім не знають, як живуть інші міста, які визначні пам’ятники архітектури в них знаходяться і так далі. Єдине, що їм відомо, це який курс валют в Хмельницькому, Харкові чи інших населених пунктах, якими вони проїжджали залізницею чи вилітали з аеропорту.

Цю історію розповів один мій знайомий, який разом із друзями вирішив об’їхати кілька областей України. Для екскурсії вони обрали Івано-Франківську, Чернівецьку та Хмельницьку області.

— Ідея з’явилася після того, як ми поверталися зі Словаччини, — говорить чоловік на ім’я Сергій. — У розмові з’ясували, що ніхто з нас чотирьох не бував раніше в цих областях. Єдине, що в Інтернеті зустрічався хмельницький обмін валют та кілька новин про місцеві фестивалі. Тож вирішили скласти маршрут, за яким проїхати й частково пройти кілька областей України.

Компанія розпочала свою подорож з Хмельницької області. Зі слів Сергія, вони буди настільки здивовані, коли дізналися, що на території протікають Дністер, Південний Буг, Случ Горинь та Збруч. У області функціонують 51 водосховище. А в басейні річки Горинь знаходиться атомна електростанція, що охолоджується двома водосховищами.

— Ми відвідали Меджибізький, Кам’янець-Подільський, Старокостянтинівський та Летичівський замки, — продовжує знайомий. — Побували в печерах Кармелюка, Атлантиді, Субічський скельний монастир та багато інших чудових місць. Єдине, чого нам не вистачало поряд, це обмінки, бо ми настільки захопилися, що були готові заїжджати в кожен населений пункт і зупинятись там для ознайомлення з місцевістю. Ми вивчили напам’ять курс валют Хмельницький, так як тільки повернулися із заробітків і не мали української валюти.

Приїхавши у Хмельницький, наші туристи дізналися, що тут працює один із найбільших речових ринків.

— Такої кількості товарів, напевно, можна побачити тільки в Одесі, на сьомому кілометрі, — зізнається Сергій. — Ми там фактично цілий день провели: купували речі і собі, і рідним. До речі, місцеві підприємці дали слушну пораду стосовно того, де краще міняти кошти. Виявилось що кращий курс валют чорний ринок не запропонує. Значно вигідніше користуватися послугами компанії  KIT GROUP. На офіційному сайті https://obmin.khmelnitskiy.ua/ завжди можна дізнатися повну інформацію про обмін валют Хмельницький і забронювати вказаний курс на годину. Обмін коштів відбувається у відділенні компанії. Зручно, вигідно й безпечно.

У результаті, своє подорож туристи завершили в Хмельницькій області, так як витратили на ознайомлення тиждень. Наступного разу планують відвідати сусідні області, адже в Україні ще стільки всього цікавого.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2020, 14:07 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації