Вхід | Реєстрація

Академія SmartTender розпочала цикл семінарів для постачальників Prozorro

Академія SmartTender розпочала цикл семінарів для постачальників Prozorro

Електронний торговельний майданчик SmartTender, який у січні відкрив власну Академію для державних замовників, розпочав серію офлайн-семінарів для постачальників, які хочуть бути успішними у публічних закупівлях Прозоро. Перші лекції відбулися 14 лютого 2020 року й надалі проводитимуться щомісячно за участі кращих фахівців майданчика і запрошених спеціалістів галузі.

 

Що дають семінари для учасників торгів

Система публічних закупівель — це складна екосистема, побудована на перехресті інноваційних технічних засобів й існуючої в державі бюрократичної системи. Розібратись у ній набагато простіше, ніж у старих конкурсних закупівлях минулого. Проте розраховувати на стабільний успіх можуть лише ті користувачі, які розуміються на механізмах роботи цього світу.

Навіть якщо ви саме з числа таких постачальників, то вже з 19 квітня 2020 року правила гри суттєво зміняться у зв’язку з тим, що набудуть чинності й почнуть застосовуватись на практиці норми оновленої редакції Закону України «Про публічні закупівлі». Прозоро тендери стануть проводитись за іншими схемами, зміняться вимоги до учасників, розширяться повноваження АМКУ.

 

Які питання розглядатимуться викладачами Академії

Практично весь матеріал офлайн-семінарів концентруватиметься довкола нових правил, які принесе нам ера Прозорро 2.0, а саме:

  1. Нових правил оскарження. Використання Колегії АМКУ для захисту своїх законних інтересів завжди було важливою частиною успіху постачальника, проте у квітні зміняться і строки, і вартість, і допустимі предмети оскарження.
  2. Нових кваліфікаційних критеріїв. Вимоги до переможця тендера стануть з одного боку жорсткішими, а з іншого — їх буде простіше виконати завдяки можливості консолідованої участі у торгах (об’єднаннями підприємств).
  3. Додаткових можливостей для заробітку з допомогою Prozorro Market. Із введенням поняття спрощених закупівель держзамовникам стане просто необхідним цей сервіс, а тому вже зараз варто його освоїти.

А на додачу до цього всього юристи майданчика SmartTender поділяться важливими висновкам й прикладами діючою практики прийняття рішень Колегію АМКУ з оскарження. Це дозволить не лише уміло й ефективно захищати свої інтереси у закупівлях, але і з високою ймовірністю оцінювати, у яких випадках варто подавати скаргу, а у яких — це не матиме сенсу. Тобто, збільшить ваші шанси на перемогу!

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2020, 10:27 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації