Вхід | Реєстрація

Клієнти заслуговують на якісні послуги, а відповідальні підприємці — на фінансову винагороду

Клієнти заслуговують на якісні послуги, а відповідальні підприємці — на фінансову винагороду

На сьогоднішній день кожна доросла людина може розпочати власний бізнес. Для цього необхідно бути фахівцем у певній галузі, мати стратегію розвитку майбутньої справи та чітко розуміти фінансову сторону. Адже без цих складових неможливо започаткувати прибуткову справу. Тим більше, що реалії життя доводять: кожна сфера залишається відкритою для бізнесу. Лише на перший погляд у населених пунктах достатньо закладів громадського харчування, магазинів та підприємств, що надають різноманітні послуги.

Насправді, жодна ніша не зайнята і варто лише прикласти зусилля, аби бізнес запрацював і почав приносити прибутки. Навіть не маючи достатньо капіталу, можна стати успішним підприємцем. У цьому допоможуть банківські та інші фінансові установи. Практика доводить, що переважна більшість підприємців розпочинали власну справу з кредиту або брали його для розширення бізнесу. Кожна вкладена гривня обов’язково принесене заробіток. Потрібно лише обрати найбільш зручну та вигідну установу для позики.

Розібратися в цьому питанні допоможе сервіс підбору кредитів, позик і банківських карт Бробанк.уа. На сайті компанії Brobank.com.ua/ представлені всі провідні фінустанови та вказана детальна інформація щодо умов та можливостей отримання позик і кредитів.

Та повернемося до твердження стосовно доцільності відкриття власної справи.

 

І так зійде

За часи Радянського Союзу в сфері обслуговування населення склалася певна ієрархія: покупець залежав від продавця. Через відсутність вибору споживач мав задовольнятися тим, що йому пропонував виробник. Це стосувалося всіх напрямків. У магазині, їдальні, кінотеатрі чи перукарні покупець часто натикався на хамство. Адже відчуваючи себе монополістами, надавачі усіх цих послуг зовсім не турбувалися про те, як їм залучити клієнтів.

Яскравим прикладом цього є радянська кінокомедія "Королева бензоколонки", знята в 1962 році. Директор заправки Панас Петрович абсолютно не переймався створенням сервісу для водіїв, оскільки на відрізку автодороги це був єдиний об’єкт, де вони могли придбати пальне. Тому Панас Петрович негативно сприймав будь-які ідеї нової заправниці Людмили Добривечір. Ідентично себе вела і буфетниця Рогніда Карпівна.

 

Клієнт завжди правий

Ринкові відносини кардинально змінили систему надання послуг. Звичайно, що цим українці мають завдячувати іноземним інвесторам, які показали, наскільки важливо завойовувати клієнтів. Не дарма ж виникла приказка: бажання клієнта — закон. Та по справжньому змагаються за покупця лише частина підприємців, у багатьох, народжених і вихованих у СРСР, так і залишилося почуття зверхності. Мовляв, це ж мій заклад, а значить клієнт повинен дякувати за витрачений час і кошти для створення умов. І знову на барі покупців обслуговують неприємні жінки, які посміхаються лише в тому випадку, коли продадуть дешевий алкоголь під видом ліцензованого чи подадуть страви, що залишилися із замовлення від попередніх клієнтів. І так працює вся команда: офіціанти, кухарі та навіть керівництво.   

Тому якщо в маєте бажання започаткувати бізнес, не зволікайте з цим. Прорахуйте необхідну суму для його старту та скористайтесь сервісом Бробанк.уа. Клієнти заслуговують на те, щоб отримували якісні послуги, а відповідальні підприємці будуть отримувати за свою роботу фінансову винагороду.   


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2020, 17:11 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації