Вхід | Реєстрація

«Пили алкоголь і курили травку»

«Пили алкоголь і курили травку»

23 лютого в соціальній мережі Фейсбук користувач Дмитро Трохимчук розмістив відео під назвою «Затримання водія і пасажира біля медцентру «Нові Санжари».

У відео працівники поліції зупинили автомобіль ВАЗ-2109. У легковику знаходилися водій і пасажир, обидва — з явними ознаками сп’яніння. Вони вели себе досить агресивно, вживаючи лайливі слова.

Водій, у відео звучить ім’я Олег, не надав правоохоронцям посвідчення та технічний паспорт автомобіля. А пасажир «Руха» заявив поліцейським, що розпивали алкогольні напої і «курили травку».

Патрульний Серебрич запропонував водієві пройти перевірку на алкотестері, та в результаті він відмовився. Поліцейські повезли пасажира у відділення поліції для встановлення особи, а водія — у лікарню.

Відповідно до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, загрожує штраф у розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів (10 200 гривень) доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2020, 21:48 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації