Вхід | Реєстрація

Від Лисичанська до Мукачево: якісні аналізи від «Сінево»

Від Лисичанська до Мукачево: якісні аналізи від «Сінево»

Здавалося б, що компанії з міжнародним досвідом роботи і хорошою світовою репутацією не мають потреби ні в рекламі, ні в додатковій перевірці якості роботи. Доводити вже нікому нічого не потрібно, всім вже все давно ясно і відомо. А головним доказом високої якості роботи лабораторій «Сінево», є їх кількість в Україні і найширша географія розміщення.  Дійсно, більше аніж двісті лабораторних центрів по всій Україні від Лисичанська до Мукачево, щодня обслуговують десятки тисяч пацієнтів. Здавалося б, що тут ще перевіряти.

Але, як показує практика і емпіричний досвід, перевірять потрібно будь-яку інформацію. Причому - використовувати для цього різні джерела. У тому числі і простий метод, перевірки відгуків залишених реальними людьми. Набрати в пошуковику «синево отзывы» і прочитати тексти, займе зовсім небагато часу. А загальна картина проясниться суттєво, адже немає найкращих показників якості роботи ніж народні відгуки.

 Події що відбулися в кінці лютого в маленькому українському містечку Нові Санжари зайвий раз доводять правильність подібного тези. Тези про те, що все і всіх потрібно постійно перевіряти, використовуючи інформацію із різних джерел. На перший погляд в світі і в Україні, як цивілізованій країні в достатку інформації про те, що з себе представляє той чи інший вірус, про методи лікування, про способи профілактики щоб уберегтися від інфікування. Але, в реальному житті при перевірці далеко не в самій екстремальній ситуації, виявилося, що далеко не всі так просто і благополучно. Перевірка практикою показала, що більшість людей не мають навіть уявлення про те із чим їм доведеться зіткнутися після появи у світі нового корона вірусу.

Саме тому не буде зайвим і провести експрес-перевірку роботи фахівців навіть такої авторитетної лабораторної мережі, як Сінево. Найпростіше це зробити саме пошуком відгуків пацієнтів, які вже відвідували лабораторії і здавали аналізи. Тим більше, що їх, цих відгуків, дійсно багато. Адже фахівці проводять величезну кількість різноманітних аналізів та досліджень. Серед них:

  • клінічна біохімія, імунологія, серология,
  • гематологія, коагуляція, онкогематологія;
  • мікробіологія, спеціальна хімія;
  • молекулярна біологія;
  • тестування на зловживання наркотиками;
  • терапевтичний лікарський моніторинг;
  • генетичне тестування.

І у своїй переважній більшості відгуки клієнтів, виключно позитивні.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2020, 15:25 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації