Вхід | Реєстрація

Китай створив вакцину проти коронавірусу

Китай створив вакцину проти коронавірусу

У Китаї розроблено вакцину, яка попередньо показала ефективність проти коронавірусу

Про це заявив на брифінгу посол Китаю в РФ Чжан Ханьхуей, повідомляє «Еспресо.ТВ».

"У Китаї вже розробили вакцину... Але це попередньо, потрібні подальші перевірки та доопрацювання", - сказав посол.

Він також повідомив про знайдені ефективні ліки для лікування коронавірусу.

"Практика показує, що китайські ліки ефективно діють. У всіх випадках, коли застосовують ліки, не було жодного випадку ускладнення. Загальна ефективність китайських ліків показує понад 85%, у деяких випадках більш як 90%", - зазначив Ханьхуей.

Дипломат розповів, що в Китаї знайшли старі ліки, які ефективно діють проти коронавірусу, це "хлорохіна фосфат, який кілька десятків років застосовуємо від малярії".

Раніше повідомлялося, що перші ліки, які можуть бути ефективними у боротьбі з новим коронавірусом, запущено у виробництво у східній китайській провінції Чжецзян 16 лютого. Препарат "Фавейлавей", розроблений фармацевтичною компанією Zhejiang Hisun Pharmaceutical, офіційно отримав схвалення.

Згідно з останніми даними, по всьому світу було зареєстровано понад 78 000 підтверджених випадків зараження коронавірусом нового типу COVID-19 в 31 країні (переважна кількість випадків - в китайській провінції Хубей) і понад 2400 смертей.

Південна Корея повідомила про 161 новий випадок коронавіруса, в результаті чого загальна кількість заражених в країні досягло 763. Cемеро людей померли.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2020, 15:13 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації