Вхід | Реєстрація

В’їзд у Кобеляки з боку Дніпра буде повністю заблоковано

В’їзд у Кобеляки з боку Дніпра буде повністю заблоковано

Уже вранці, 26 лютого, редакція ЕХО отримала чергове підтвердження свого повідомлення про те, що з 10 ранку дорога Н-31 у межах Кобеляк буде заблокована.

Один із організаторів акції розповів, що насправді вона направлена не проти продажу землі, а за її повернення жителям Шенгурів та інших населених пунктів Кобеляцького району. Він уточнив:

– У селян, у фермерів, лопнув терпець, вони більше не будуть слухати брехню чиновників і миритися зі свавіллям хабарників із держгеокадастру. Зараз дзвонять і просять не проводити акцію все: від кабміну до нардепа Касая. Але акція буде проведена. Ми можемо перекрити дорогу на цілу добу.

Нагадаємо, що кілька днів тому у Кобеляцькому районі вже перекривали цю дорогу протестуючи проти свавілля чиновників обласного управління держгеокадастру. Вочевидь реакції влади не було і тепер акція буде повторена. Мітингувальники перекриють дорогу на пішохідному переході у районі автозаправки ВОГ, а також всі прилеглі вулиці, по яких можна було б організувати об’їзд. Так що в’їзд у Кобеляки з Дніпра з 10:00 буде повністю заблокований.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2020, 08:22 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації