Вхід | Реєстрація

Попереду весна — час перевзутися

Попереду весна — час перевзутися

Останній місяць зими добігає до завершення. Згідно прогнозів синоптиків, уже з наступного тижня на українців чекає суттєве потепління. Нічна температура повітря не опускатиметься до мінусової позначки термометра. Тому можна констатувати, що весна в природі настане разом із календарною. Нарешті будлянки, шуби і довгі зимові пуховики можна змінити на більш зручні пальта та куртки, а ботики й чобітки — на напівботинки, туфлі чи кросівки. Адже протягом кількох місяців ноги постійно втомлювалися від важкого взуття.

Уже сьогодні одним із найпопулярніших запитів в пошукових мережах являється "купить обувь мужскую". Доведено, що чоловіки легше переносять температурні перепади і раніше за жінок звільняють тіло від зайвого одягу і взуття. Тобто, доки представниці прекрасної половини людства ще вагаються, чи варто ховати в шафу зимові чобітки, бо раптом стане прохолодніше, чоловіки із задоволенням "прощаються" з ботиками.

Оскільки попереду вихідні і народ потягнеться у взуттєві магазини, редакція підготувала кілька важливих порад, як придбати якісне взуття, не переплачуюючи зайві кошти. У цьому нам допомогли консультанти інтернет-магазину Pratik.

 

Купуйте з вигодою для всієї родини

Консультанти  компанія Pratik наголошують, що найрозповсюдженішою помилкою, яку допускають чимало громадян, є похід на речовий ринок. Вони вважають, що в магазині придбати взуття значно дорожче, а на інтернет-ресурсах немає можливість пощупати чи приміряти модель, що сподобалася.

Важливо розуміти:

  • на ринку немає нормальних умов, аби приміряти взуття;
  • чимало моделей являються підробкою розкручених брендів, при цьому коштують майже як оригінали;
  • магазини платять за оренду приміщення, енергоносії, роботу продавців і консультантів, тому в ціну кожної моделі закладаються усі витрати.

Інтернет-магазин Pratik доступний для користувача протягом 24 годин на добу. Усе взуття представлене в різних ракурсах. Увесь товар сертифікований. На сайті представлена розмірна лінійка. Покупець має можливість повернути модель, якщо вона йому не підійшла з тих або інших причин. А головне, взуття тут коштує значно дешевше. Тим більше, що у зв’язку із завершенням сезону ціни на увесь модельний ряд чоловічого і жіночого взуття суттєво знижені.

Тому досить випробовувати свої ноги, відвідайте магазин Pratik і оберіть взуття для всієї родини. До речі, зручні чобітки чи туфлі стануть чудовим подарунком до 8 березня.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2020, 12:47 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації