Вхід | Реєстрація

Коли дитина завжди в полі зору батьків

Коли дитина завжди в полі зору батьків

Сучасний світ розвивається надзвичайно стрімко. У людей з’явилася можливість купити розумний годинник чи робота-пилососа. Технічні новинки роблять наше життя значно комфортнішим. Здається, ще вчора всі користувалися сотовими телефонами з монохромними рідкокристалічними дисплеяма, а вже сьогодні більшість людей не уявляє свого життя без смартфона. Цей гаджет став не просто забавкою, а необхідністю, а для декого — товаришем чи справжнім членом сім’ї. Із допомогою смартфона телефонують, займаються фізкультурою, готують на кухні, читають книги і новини. Смартфон став універсальним технічним засобом, що поєднав багато важливих функцій. У деякій мірі гаджет заважає і навіть шкодить своєму власнику, адже його наявність фактично зобов’язує бути завжди на зв’язку, відповідати на повідомлення в месенлжерах, проглядати нові історії знайомих у соцмережах. І якщо дорослі можуть розподіляти свій час, то для дітей це зробити значно складніше. Вони можуть годинами не випускати з рук смартфон і не зважати на оточуючий світ.

Вчені та медики по-різному оцінюють вплив гаджетів на підростаюче покоління. Одні критично ставляться до того, що діти користуються смартфонами з раннього віку, інші не бачать у цьому нічого поганого. Лише наголошують, що має бути чітко регламентований час для користування, не більше 20 хвилин на добу. Певна категорія батьків ігнорує такі настанови, пояснюючи, що вони хочуть постійно бути на зв’язку зі своєю дитиною. А переважна більшість дорослих вирішують купити розумний годинник в інтернет-магазині "TTT.ua", у такий спосіб знаходячи альтернативу смартфону. І мають рацію. Оскільки такий комп'ютеризований годинник не лише вказує час доби, а й працює як плеєр, мобільний телефон, месенджер, фотокамера. Із його допомогою власник може телефонувати і відповідати на дзвінки, при цьому не гаяти час на мобільні ігри чи переписки з друзями у соціальних мережах. До речі, комплектація розумного годинника буває різною, тому моделі, що представлені в інтернет магазині "Територія Твоєї Техніки", підходять як для дітей, так і для дорослих.

 

Нянька, яка не залишає свого вихованця

Саме так можна охарактеризувати розумний годинник. Адже його користь для батьків майже неоціненна.

Уявіть, з допомогою гаджета можна завжди дізнатися місце перебування малюка. Якщо батьки не хочуть набридати дитині постійними дзвінками, вони мають можливість зробити тихий дзвінок і через вбудований мікрофон дізнатися, місце перебування свого чада та що відбувається навколо нього. 

Бувають випадки, коли діти йдуть на заборонену територію. Розумний годинник прослідкує за ними і надішле на батьківський телефон повідомлення, коли дитина вийде за дозволені межі. 

Смарт-годинник — це нянька, яка ніколи не залишає свого вихованця, де б він не знаходився.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2020, 09:13 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації