Вхід | Реєстрація

Два концерти для жінок

Два концерти для жінок

Напередодні жіночого дня для представниць прекрасної половини людства відбудеться кілька заходів.
5 березня о 16‑ій годині свою вітальну програму представлять працівники Кобеляцького районного центру культури і дозвілля.

Як розповіла керівник установи Тетяна Гуєвська, захід буде поділений на блоки. Керівники різних установ і організацій вітатимуть винуватиць свята. Також для гостей заходу виступить новостворений рок-гурт у складі Віктора Кльоза, Олександра Паська, Євгена Козара і Андрія Федоренка.

 

Від шансона до шансона

Кобеляцька міська рада теж готує свято для жінок міста. Захід проходитиме 6 березня в РЦКД.
Нагадаємо, що на новорічне свято Олександр Копелець замовив за 75 000 гривень виступ Заслуженого артиста України Михайла Грицкана, який виступає в стилі шансон.

На цьому очільник міськради вирішив не зупинятися і познайомити містян з усіма шансоньєтами нашої країни. Тому ще на початку лютого міський голова підписав договір з ФРП Віктор Клочков на «Послуги з проведення концертної програми до Міжнародного жіночого дня» вартістю 72 000 гривень. Із неофіційних джерел стало відомо, що для кобеляцької публіки виступить співак Олександр Яременко.

Відповідно до інформації з інтернет-порталів, Олександр Яременко — співак, поет, композитор, продюсер. Написав понад 500 пісень. Зокрема, для Таїсії Повалій, Ані Лорак, Філіпа Кіркорова та інших виконавців. Із 2002 року займається сольною кар'єрою виконавця. Має 5 музичних альбомів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2020, 10:51 | Кобеляки | Культура та освіта


1. Zorn / 27 лютого 2020, 14:14
За перший квартал цього року з бюджету «проспівали» майже 150 тис грн. І це при тому що немає грошей на довезення дітей в школу, харчування малючкам, інсулін, щеплення, ремонт догіг... По друге, на концерт по запрошеннях прийде 400 громадян. В місті більше 5 тисяч дівчаток, жінок, бабусь. Всі вони на концерт не попадуть. А як же їх влада привітає зі святом? По третє, неодноразово писав за концерти своїми силами. В районі майже 50 клубів, де є художні керівники та самодіяльність. Окрім «Чебреців» та ще зо три колективи, нікого не видно. От зробіть, щоб до свят клуби кооперувалися по десятку та відтанцьовували бюджетні гроші, які вони отримують на своє існування. А музична школа та Центр культури, на утримання яких теж йдуть мільйони. Добре що РЦКД 5 березня дає концерт. Могла б і музшкола організувати своїх учнів та надати для мам і бабусь свої музичні привітання.
2. Ltava / 27 лютого 2020, 15:34
Гулять так гулять !!!!!!!!!!!!!:))
3. Lion2020 / 27 лютого 2020, 18:51
"По третє, неодноразово писав за концерти своїми силами"
А як же відкати..?!
4. Ltava / 27 лютого 2020, 20:48
3.Lion2020
«А як же відкати..?!»


Так про те і мова !:)))) Які з своїх відкати ? Вони ж розтріпають на весь район !!!!!!!!!!!! А син співати не уміє :)))
5. luna / 27 лютого 2020, 21:04
ВІДКАТИ !!!??? А вам звідки про це знать ? Брали ? Бо як відомо , кожен судить по мірі своєї розбещеності ...
6. Lion2020 / 27 лютого 2020, 21:50
luna "А вам звідки про це знать?"
Та і дійсно,звідки нам про це знати..!?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації